Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile - iubim Dinamo

 
Pablo Cortacero mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a evita dezastrul de la Dinamo. Dacă nu va injecta în club 5 milioane de euro până pe 21 ianuarie, el va pierde acţiunile. Atunci va avea loc adunarea AGA.


"Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească", a spus Puljic, pentru AntenaSport.


Ante Puljic: "Facem un grătar dacă intra banii"

Puljic dă foc la grătare la Săftica dacă intră banii luni. Dar nu crede că spaniolii se vor ţine de cuvânt. Săptămâna viitoare e decisivă. Dacă nu primesc salariile, jucătorii îşi vor depune memorii.


"Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte.


Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca. Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intra banii", a mai spus căpitanul lui Dinamo.


Juan Camara a dezvăluit că a discutat acum două zile cu Pablo Cortacero, care a făcut noi promisiuni că situaţia va deveni stabilă la Dinamo. Totuşi, Puljic nu crede decât în suporterii-acţionari. Ei au virat deja bani pentru salarii.


"Singurii care fac ceva sunt cei din proiectul DDB. E greu şi pentru ei. Au de rezolvat multe probleme. Nu cred că pot rezolva această problemă singuri. Vor avea nevoie de un om puternic. Ei nu mint când spun ceva", a încheiat Puljic.sursa: as.ro

Comentarii