Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile - iubim Dinamo

 




Pablo Cortacero mai are două săptămâni la dispoziţie pentru a evita dezastrul de la Dinamo. Dacă nu va injecta în club 5 milioane de euro până pe 21 ianuarie, el va pierde acţiunile. Atunci va avea loc adunarea AGA.


"Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă. Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească", a spus Puljic, pentru AntenaSport.


Ante Puljic: "Facem un grătar dacă intra banii"

Puljic dă foc la grătare la Săftica dacă intră banii luni. Dar nu crede că spaniolii se vor ţine de cuvânt. Săptămâna viitoare e decisivă. Dacă nu primesc salariile, jucătorii îşi vor depune memorii.


"Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte.


Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca. Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intra banii", a mai spus căpitanul lui Dinamo.


Juan Camara a dezvăluit că a discutat acum două zile cu Pablo Cortacero, care a făcut noi promisiuni că situaţia va deveni stabilă la Dinamo. Totuşi, Puljic nu crede decât în suporterii-acţionari. Ei au virat deja bani pentru salarii.


"Singurii care fac ceva sunt cei din proiectul DDB. E greu şi pentru ei. Au de rezolvat multe probleme. Nu cred că pot rezolva această problemă singuri. Vor avea nevoie de un om puternic. Ei nu mint când spun ceva", a încheiat Puljic.



sursa: as.ro

Comentarii