Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mostră de neseriozitate a actionarului majoritar de la Dinamo 👊

 



Astăzi, de la ora 11:00, ar fi trebuit să aibă loc, la stadionul Dinamo, o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Întâlnirea nu se va mai ține, vinovatul principal fiind Pablo Cortacero.


Motivul? Nici Pablo Cortacero, nici alt împuternicit al acționarului majoritar de la Dinamo nu au putut veni la întâlnire, deși tot ei fuseseră cei care, în urmă cu trei săptămâni, au convocat această ședință. Astfel, spaniolii din fruntea lui Dinamo au dat dovadă de o nouă mostră de neseriozitate, spre furia celor care așteptau să-l vadă în carne și oase la AGA.


Circ fără sfârșit la Dinamo: „Dacă nu sunt bani, ce să planifici? ”

„Ședința nici nu mai avea rost să se țină în lipsa reprezentantului acționarului majoritar și, mai ales, dacă nu sunt bani, ce să planifici?! Subiectul era planificarea plăților din acele milioane de euro promise spre a fi investite în club. Și ce plăți se vor face din acea mărire de capital”


Adunarea de astăzi ar fi trebuit să fie asemănătoare celei de pe 21 decembrie, când Cortacero a fost în România și a promis mult-așteptata mărire de capital cu 5 milioane de euro. 


Din AGA fac parte Pablo Cortacero (sau cineva mandatat de el), Marius Bacria (din partea ACS FC Dinamo), Cornel Dinu (sau cineva mandatat de el, cum s-a întâmplat și data trecută), acționarul minoritar DDB (prin împuternicit).


Ce urmează pentru Dinamo?

Pe 21 ianuarie se va reuni Consiliului de Administrație al lui Dinamo, iar Cortacero fie face mărirea de capital, fie se va încerca detronarea definitivă a acestuia.


sursa: gsp.ro

Comentarii