Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mostră de neseriozitate a actionarului majoritar de la Dinamo 👊

 Astăzi, de la ora 11:00, ar fi trebuit să aibă loc, la stadionul Dinamo, o nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Întâlnirea nu se va mai ține, vinovatul principal fiind Pablo Cortacero.


Motivul? Nici Pablo Cortacero, nici alt împuternicit al acționarului majoritar de la Dinamo nu au putut veni la întâlnire, deși tot ei fuseseră cei care, în urmă cu trei săptămâni, au convocat această ședință. Astfel, spaniolii din fruntea lui Dinamo au dat dovadă de o nouă mostră de neseriozitate, spre furia celor care așteptau să-l vadă în carne și oase la AGA.


Circ fără sfârșit la Dinamo: „Dacă nu sunt bani, ce să planifici? ”

„Ședința nici nu mai avea rost să se țină în lipsa reprezentantului acționarului majoritar și, mai ales, dacă nu sunt bani, ce să planifici?! Subiectul era planificarea plăților din acele milioane de euro promise spre a fi investite în club. Și ce plăți se vor face din acea mărire de capital”


Adunarea de astăzi ar fi trebuit să fie asemănătoare celei de pe 21 decembrie, când Cortacero a fost în România și a promis mult-așteptata mărire de capital cu 5 milioane de euro. 


Din AGA fac parte Pablo Cortacero (sau cineva mandatat de el), Marius Bacria (din partea ACS FC Dinamo), Cornel Dinu (sau cineva mandatat de el, cum s-a întâmplat și data trecută), acționarul minoritar DDB (prin împuternicit).


Ce urmează pentru Dinamo?

Pe 21 ianuarie se va reuni Consiliului de Administrație al lui Dinamo, iar Cortacero fie face mărirea de capital, fie se va încerca detronarea definitivă a acestuia.


sursa: gsp.ro

Comentarii