Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

 




Dinamo a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că suporterii au recuperat un presupus prejudiciu creat de fostul președinte Dorin Șerdean.


Proaspăt demis, Dorin Șerdean e acuzat că s-ar fi folosit de banii suporterilor pentru a primi asistență juridică din partea avocatului Gabriel Bucur, cel care, ulterior, a ales să restituie suma fanilor.


„Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie”, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al „câinilor”.


Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean


București, 25 ianuarie 2021. Acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul președinte executiv al clubului, Dorin Șerdean, așa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.


Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înțeles cum stau lucrurile la Dinamo București și a acceptat astăzi să returneze banii primiți din partea fostului președinte executiv Dorin Șerdean, a anunțat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial. 


Dinamo București îi mulțumește public avocatului Gabriel Bucur pentru atașamentul față de culorile clubului, față de toți susținătorii echipei noastre!


Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie.


Dinamo București a anunțat joi, 21 ianuarie 2021, încheierea raporturilor contractuale cu Dorin Șerdean. A doua zi, fostul președinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo București, plătind din banii suporterilor asistența juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur.

- Dinamo București, prin Biroul de presă



sursa: gsp.ro


Comentarii