Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

 
Dinamo a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că suporterii au recuperat un presupus prejudiciu creat de fostul președinte Dorin Șerdean.


Proaspăt demis, Dorin Șerdean e acuzat că s-ar fi folosit de banii suporterilor pentru a primi asistență juridică din partea avocatului Gabriel Bucur, cel care, ulterior, a ales să restituie suma fanilor.


„Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie”, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al „câinilor”.


Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean


București, 25 ianuarie 2021. Acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul președinte executiv al clubului, Dorin Șerdean, așa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.


Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înțeles cum stau lucrurile la Dinamo București și a acceptat astăzi să returneze banii primiți din partea fostului președinte executiv Dorin Șerdean, a anunțat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial. 


Dinamo București îi mulțumește public avocatului Gabriel Bucur pentru atașamentul față de culorile clubului, față de toți susținătorii echipei noastre!


Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie.


Dinamo București a anunțat joi, 21 ianuarie 2021, încheierea raporturilor contractuale cu Dorin Șerdean. A doua zi, fostul președinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo București, plătind din banii suporterilor asistența juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur.

- Dinamo București, prin Biroul de presăsursa: gsp.ro


Comentarii