Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Când Dinamo te caută, nu ai cum să refuzi - Dinamo are si jucatori devotati 💓

 


Andrei Blejdea (24 de ani), singurul transfer al „câinilor” de până acum, s-a refăcut după o problemă medicală și poate juca împotriva lui Hermannstadt. Crescut în Ștefan cel Mare, atacantul n-a apucat să evolueze la prima echipă a celor de la Dinamo București.


Andrei Blejdea este primul și singurul transfer al "câinilor", până acum, în 2021. Câteva zile, extrema stânga a fost oprită de la antrenamente, din cauza unor probleme la amigdale, iar dinamoviștii nu au vrut să riște cu fotbalistul de 24 de ani, având în vedere temperaturile scăzute și ploile pe care s-au antrenat în ultimele zile. Ca să-l aibă pe ex-fotbalistul Argeșului în deplasarea cu Hermannstadt.


De ieri, Blejdea a revenit la pregătirile bucureștenilor și a lucrat normal. Este o soluție pentru etapa de miercuri, când poate debuta în tricoul primei formații. El a crescut în Ștefan cel Mare, dar, în vara 2014, a ales să plece în Elveția, la FC Wil, apoi viața l-a dus la Domzale, Zarica Kranj, Braunschweig II, Clinceni, Pandurii și FC Argeș.


Andrei Blejdea: „Munca și disciplina bat talentul”

Iată cinci idei din partea lui Andrei Blejdea, în prima și singura reacție pe care a avut-o până acum: 


„Am crescut la acest club și, indiferent de situație, când Dinamo te caută, nu ai cum să refuzi”

„Nu mi-e teamă deloc că nu voi fi plătit, sunt încrezător că lucrurile se vor așeza și va fi bine pentru Doar Dinamo București”

„Motivația mea ca fotbalist este să ajung la un nivel cât mai înalt, muncind zi de zi. Crescut la Dinamo, așa cum am mai zis, planurile sunt simple: play-off, pentru asta luptăm. Aceasta trebuie să fie mentalitatea”

„Cine m-a convins? Spiritul lui Dinamo, amintirile legate de ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare!”

„Am învățat în străinătate că munca și disciplina bat talentul!”

11 meciuri

a strâns în sezonul de toamnă în tricoul lui FC Argeș


Dinamo nu va muri niciodată! Asta simt și cred! De aceea m-am întors acasă. Chiar dacă mulți susțin că am fost dat afară de cei de la FC Argeș, realitatea este că eu m-am rugat luni întregi de ei să plec. Și, într-un final, am ajuns la un acord


Andrei Blejdea, atacant Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii