Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Când Dinamo te caută, nu ai cum să refuzi - Dinamo are si jucatori devotati 💓

 






Andrei Blejdea (24 de ani), singurul transfer al „câinilor” de până acum, s-a refăcut după o problemă medicală și poate juca împotriva lui Hermannstadt. Crescut în Ștefan cel Mare, atacantul n-a apucat să evolueze la prima echipă a celor de la Dinamo București.


Andrei Blejdea este primul și singurul transfer al "câinilor", până acum, în 2021. Câteva zile, extrema stânga a fost oprită de la antrenamente, din cauza unor probleme la amigdale, iar dinamoviștii nu au vrut să riște cu fotbalistul de 24 de ani, având în vedere temperaturile scăzute și ploile pe care s-au antrenat în ultimele zile. Ca să-l aibă pe ex-fotbalistul Argeșului în deplasarea cu Hermannstadt.


De ieri, Blejdea a revenit la pregătirile bucureștenilor și a lucrat normal. Este o soluție pentru etapa de miercuri, când poate debuta în tricoul primei formații. El a crescut în Ștefan cel Mare, dar, în vara 2014, a ales să plece în Elveția, la FC Wil, apoi viața l-a dus la Domzale, Zarica Kranj, Braunschweig II, Clinceni, Pandurii și FC Argeș.


Andrei Blejdea: „Munca și disciplina bat talentul”

Iată cinci idei din partea lui Andrei Blejdea, în prima și singura reacție pe care a avut-o până acum: 


„Am crescut la acest club și, indiferent de situație, când Dinamo te caută, nu ai cum să refuzi”

„Nu mi-e teamă deloc că nu voi fi plătit, sunt încrezător că lucrurile se vor așeza și va fi bine pentru Doar Dinamo București”

„Motivația mea ca fotbalist este să ajung la un nivel cât mai înalt, muncind zi de zi. Crescut la Dinamo, așa cum am mai zis, planurile sunt simple: play-off, pentru asta luptăm. Aceasta trebuie să fie mentalitatea”

„Cine m-a convins? Spiritul lui Dinamo, amintirile legate de ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare!”

„Am învățat în străinătate că munca și disciplina bat talentul!”

11 meciuri

a strâns în sezonul de toamnă în tricoul lui FC Argeș


Dinamo nu va muri niciodată! Asta simt și cred! De aceea m-am întors acasă. Chiar dacă mulți susțin că am fost dat afară de cei de la FC Argeș, realitatea este că eu m-am rugat luni întregi de ei să plec. Și, într-un final, am ajuns la un acord


Andrei Blejdea, atacant Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii