Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A plecat de la Dinamo, dar s-a întors, a cedat iubirii pentru club

 

La Dinamo a existat îngrijorarea că echipa nu va avea medic la primul meci din retur, cu Hermannstadt, dar situația s-a rezolvat: Liviu Bătineanu a decis să revină alături de „câini”.


A plecat de la Dinamo, s-a întors, a plecat din nou iar acum a cedat iubirii pentru club încă o dată și va fi alături de echipă la meciul cu Hermannstadt, programat miercuri, 13 ianuarie.


Liviu Bătineanu s-a întors la Dinamo

În urmă cu doar 5 zile, medicul Liviu Bătineanu a luat decizia de a „rupe” contractul cu Dinamo. Nu s-a prezentat la reunirea lotului, deranjat de faptul că nu a primit măcar două dintre salariile restante.


Nu a durat mult pentru ca medicul cu multă experiență în spate să se răzgândească. Nu a putut să o lase pe Dinamo la greu, fără medic în etapa 16 și la antrenamente, astfel că a revenit alături de echipă. A fost prezent la antrenamentul de astăzi, în cadrul căruia „câinii” au avut un meci-școală, și va fi prezent și la următoarele ședințe de pregătire până la meciul cu Hermannstadt. Totodată, și la partida de miercuri.


Dinamo începe returul pe loc de play-out (11 sau mai jos, în funcție de rezultatul meciului restant dintre Viitorul și Hermannstadt). „Câinii roșii” au strâns 16 puncte în cele 15 meciuri din tur, 4 sub echipa de pe primul loc de playoff, Chindia.sursa: gsp.ro

Comentarii