Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






N-am luat niciun salariu

 


Mijlocaşul de la Dinamo, Janusz Gol (35 de ani), a vorbit pentru presa din Polonia despre situaţia din "Ştefan cel Mare". Fotbalistul are restanţe financiare şi a anunţat că ar putea pleca.


Janusz Gol a rupt tăcerea în presa din Polonia

Polonezul are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo, dar nu s-a putut bucura de banii promişi prin contract. Janusz Gol nu a fost plătit, nu se mai bazează pe investitorul Pablo Cortacero, iar de când a venit s-a folosit doar pe banii strânşi de-a lungul carierei. 


De asemenea, mijlocaşul a dezvăluit că Juan Camara şi Aleix Garcia nu au revenit, încă, la Dinamo: "Fanii s-au implicat, pentru că au văzut care e situaţia. Au ajutat clubul şi înainte, au cumpărat acţiuni în primăvara trecută. Caută investitori. Sunt de apreciat că fac ceva. Nu mai putem conta pe finanţatorul din Spania (n.r. - Pablo Cortacero). 


Juan Camara şi Aleix Garcia nu sunt cu noi încă. Nu cunosc motivele absenţei. Sper că vor reveni şi că vom juca în play-off. 


Nu e uşor. Din fericire, sunt asigurat din punct de vedere financiar, astfel că situaţia de la Dinamo nu mă afectează atât de rău. Totuşi, fotbaliştii români s-au săturat. Nu e o situaţie în regulă. Vreau să văd ce se va întâmpla în zilele următoare. Dacă nu se schimbă ceva în zilele următoare, voi lua o decizie. Da, acum ne folosim doar de economii. Nu am primit niciun salariu la Dinamo. Aştept, sunt răbdător", a declarat Janusz Gol pentru publicaţia poloneză Sport.tvp.pl.


DDB a anunţat că l-a adus alături pe Dario Bonetti, dar Janusz Gol a dezvăluit că Ionel Gane încă pregăteşte echipa: "Momentan, încă ne antrenăm cu actualul tehnician (n.r. - Ionel Gane). Sper că nu se vor produce schimbări, pentru nu ştim ce se va întâmpla. În ciuda situaţiei grele, actualul antrenor s-a descurcat bine", a mai spus polonezul. 

Janusz Gol are 8 meciuri în naţionala Poloniei, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Polonia - Stal, Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi Cracovia. În Polonia a cucerit titlul cu Legia. 



sursa: telekomsport.ro

Comentarii