Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Au deschis procese în comisiile FRF și vor salariile neplătite - Iubim Dinamo

 

Cosmin Contra (45 de ani) și Javi Reyes (50 de ani) au deschis procese în comisiile FRF și vor salariile neplătite până acum de Dinamo. 


Dinamo se poate trezi pe 11 februarie cu o nouă datorie mare. Pentru data aceea e programat un termen în litigiile cu Cosmin Contra și cu Javi Reyes, antrenorul principal și preparatorul fizic pe care "câinii" i-au avut până în decembrie anul trecut.


Cosmin Contra, negocieri cu DDB

Contra a avut în perioada aceasta discuții cu suporterii din asociația "Doar Dinamo București", ei l-au rugat să ajute clubul, să contribuie la evitarea falimentului prin renunțarea la banii pe care-i avea de primit. Cosmin a avut un contract cu o clauză care-i permitea să se judece cu Dinamo direct la TAS. Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv din Lausanne acceptă astfel de procese numai ca să analizeze contracte întregi, nu soluționează litigii mărunte, pentru obținerea câtorva salarii restante.


Ca să nu meargă în Elveția și să împingă și mai tare clubul către faliment, Contra s-a adresat comisiilor Federației și a solicitat să-i fie achitate doar salariile până pe 3 decembrie, data la care a plecat. E vorba despre banii pentru trei luni. Totalul: 75.000 de euro.


Fostul internațional avea o leafă de 25.000 de euro lunar. Reprezentanții DDB au discutat cu el în perioada recentă și au căutat să-l convingă să renunțe și la procesul acesta, să nu mai pretindă nimic, în numele istoricului care-l leagă de Dinamo și ca jucător, și ca antrenor. Cosmin nu a fost de acord. "Și eu am fost păcălit de noua conducere, cum ați fost păcăliți și voi! Nu e posibil să antrenez gratis, nu așa am stabilit!" a fost argumentul tehnicianului.


Contra și Reyes vor banii de la Dinamo

Tot pe 11 februarie va avea loc un termen de judecată și în procesul cu Javi Reyes. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, departamentul din Federație care se ocupă de astfel de cazuri, va trebui să analizeze dacă spaniolului i se cuvin 30.000 de euro. Ca și în cazul lui Contra, e vorba despre salariul pentru 3 luni.


Reyes, un colaborator la care Contra ținea foarte mult, a primit în mandatul cel mai recent de la Dinamo un salariu de 10.000 de euro lunar. Numai Thomas Neubert, de la FCSB, mai câștigă atât de mult, dintre toți preparatorii fizici care au lucrat în Liga 1 în istoria competiției. 


2 victorii

2 egaluri și 6 înfrângeri e palmaresul lui Contra la cârma lui Dinamo în cele 10 meciuri de Liga 1 în care a fost "principalul" roș-albilor.


sursa: gsp.ro

Comentarii