Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ruptură! Gane l-a supărat pe Contra

 


Apariţia lui Cosmin Contra la emisiunea lui Dan Negru, în noaptea de Revelion, când s-a costumat în Grinch, nu le-a picat deloc bine multora dintre suporterii câinilor.


Iar când vor afla şi că fostul selecţioner s-a supărat pe Jerry Gane că a ales să rămână la Dinamo atâtea etape după plecarea sa şi, mai ales, să fie gata să continue şi în 2021, probabil că vor şi mai dezamăgiţi.


Contra s-a supărat pe Gane pentru că e gata să continue la Dinamo. Se înţeleseseră altceva

Din informaţiile Digi Sport, prelungirea şederii lui Gane la "câinii roşii" l-a deranjat rău pe "Guriţă", cel care a fost printre primii care au dezertat din Şoseaua Ştefan cel Mare când a devenit evident că spaniolii nu au banii deloc.


Contra, care l-a avut pe Gane secund şi la echipa naţională, stabilise cu acesta din urmă să rămână încă un meci sau două după plecarea sa, ceea ce Jerry nu ar fi respectat. A cedat rugăminţilor venite din partea DDB, iar Contra şi-a dat seama că acest lucru se va întoarce împortiva lui.


„Unii cu carduri, alții cu Revelioane! DDB!” şi „Acum am văzut și eu! Oare era filmată emisiunea când se plângea el de dureri în piept?”, au fost două dintre comentariile ironice al suporterilor lui Dinamo.


după 15 etape, Dinamo este pe locul 11, cu 16 puncte

Mesajul lui Cosmin Contra când a plecat de la Dinamo

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo la începutul lunii decembrie, iar la o zi distanță a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram: „Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.


Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele. Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente. Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!”, a spus Cosmin Contra.


Ce a spus Gane după plecarea lui Contra de la Dinamo

"Stau până la finalul anului, cele trei etape, apoi vedem ce se întâmplă. E normal să precedez aşa pentru jucători şi pentru suporterii acestei echipe. Din respect pentru ei voi rămâne şi la fel ar fi făcut şi Cosmin dacă nu apăreau probelemele de sănătate. Am stat lângă el, nu vorbesc aiurea.  Rămâne de văzut ce vor face şi jucătorii pentru care termenele notificărilor expiră", a declarat Gane pentru Digi Sport, pe 5 decembrie 2020.


 sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii

  1. Contraexpertiza un profitor vrea numai bani îl sfătuiește pe Camara să plece la Craiova

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu