Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ruptură! Gane l-a supărat pe Contra

 


Apariţia lui Cosmin Contra la emisiunea lui Dan Negru, în noaptea de Revelion, când s-a costumat în Grinch, nu le-a picat deloc bine multora dintre suporterii câinilor.


Iar când vor afla şi că fostul selecţioner s-a supărat pe Jerry Gane că a ales să rămână la Dinamo atâtea etape după plecarea sa şi, mai ales, să fie gata să continue şi în 2021, probabil că vor şi mai dezamăgiţi.


Contra s-a supărat pe Gane pentru că e gata să continue la Dinamo. Se înţeleseseră altceva

Din informaţiile Digi Sport, prelungirea şederii lui Gane la "câinii roşii" l-a deranjat rău pe "Guriţă", cel care a fost printre primii care au dezertat din Şoseaua Ştefan cel Mare când a devenit evident că spaniolii nu au banii deloc.


Contra, care l-a avut pe Gane secund şi la echipa naţională, stabilise cu acesta din urmă să rămână încă un meci sau două după plecarea sa, ceea ce Jerry nu ar fi respectat. A cedat rugăminţilor venite din partea DDB, iar Contra şi-a dat seama că acest lucru se va întoarce împortiva lui.


„Unii cu carduri, alții cu Revelioane! DDB!” şi „Acum am văzut și eu! Oare era filmată emisiunea când se plângea el de dureri în piept?”, au fost două dintre comentariile ironice al suporterilor lui Dinamo.


după 15 etape, Dinamo este pe locul 11, cu 16 puncte

Mesajul lui Cosmin Contra când a plecat de la Dinamo

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo la începutul lunii decembrie, iar la o zi distanță a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram: „Plec din România cu o mare durere în suflet. Nu mi-am imaginat niciodată că proiectul în care am crezut cel mai mult în viața mea este o mare minciună. Vă rog să îmi iertați naivitatea. Am garantat pentru niște oameni pe care nu îi cunoșteam și am greșit.


Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia. Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele. Aș fi rămas pentru voi, suporterii dinamoviști, singurii care ați fost lângă echipă in aceste momente. Cu voi alături, Dinamo nu poate muri niciodată!”, a spus Cosmin Contra.


Ce a spus Gane după plecarea lui Contra de la Dinamo

"Stau până la finalul anului, cele trei etape, apoi vedem ce se întâmplă. E normal să precedez aşa pentru jucători şi pentru suporterii acestei echipe. Din respect pentru ei voi rămâne şi la fel ar fi făcut şi Cosmin dacă nu apăreau probelemele de sănătate. Am stat lângă el, nu vorbesc aiurea.  Rămâne de văzut ce vor face şi jucătorii pentru care termenele notificărilor expiră", a declarat Gane pentru Digi Sport, pe 5 decembrie 2020.


 sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii

  1. Contraexpertiza un profitor vrea numai bani îl sfătuiește pe Camara să plece la Craiova

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu