Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Au cazut de acord - Iubim Dinamo

 

Cosmin Contra, antrenorul cu care a început Dinamo sezonul, încă nu a deschis un proces cu clubul la FIFA și le-a transmis roș-albilor că e de acord să fie plătit doar până în clipa în care s-a despărțit de echipă.


Contra nu ține să pornească un litigiu în care să pretindă toate drepturile din contractul pe care îl semnase astă-vară. Banii "la zi" ar însuma 75.000 de euro. 


Dacă merge la FIFA și cere să fie respectat contractul, Contra ar trebui să încaseze 350.000 de euro din salariu plus 36.000 de franci elvețieni, taxe de judecată. Cu toate costurile, Dinamo ar ajunge să aibă de achitat 400.000 de euro!


sursa: gsp.ro

Comentarii