Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Dinamo face un pas mare!

 
Fanii-acționari ai lui Dinamo din PCH au venit cu noutăți despre situația contractuală a jucătorilor lui Dinamo, neplătiți de când clubul a fost preluat de spaniolul Pablo Cortacero. 


Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Peluzei, dinamoviștii susțin că jucătorii cu care au convenit asupra semnării unor noi contracte și-au primit banii. Totodată, au primit banii și o parte dintre jucătorii care s-au despărțit de Dinamo pe cale amiabilă. În această situație se află Abdoulaye Ba și Alexander Gonzalez, care ar fi acceptat astfel să nu își mai depună memorii. ceilalți trei fotbaliști care s-au despărțit de Dinamo în ultima lună, Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo, nu s-au înțeles deocamdată cu suporterii și ar putea să apeleze la FIFA pentru a cere salariile aferente întregului contract.


Totuși, DDB speră să aibă câștig de cauză în cazul lui Borja Valle, care ar putea fi înduplecat să accepte compromisul propus de fani, asemenea lui Ba și Gonzalez. 


Anunțul PCH: „Jucătorii și-au primit banii”

O INFORMAȚIE FOARTE IMPORTANTĂ este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB.


Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții.


De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzalez.


- Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo


Dinamo se reunește duminică

Mâine va avea loc reunirea lotului dinamovist la baza echipei de la Săftica. Antrenorul Ionel Gane se așteaptă să aibă la dispoziție toți fotbaliștii, așa cum a declarat pentru GSP la finalul lunii decembrie.


11

este locul ocupat de Dinamo la finalul turului în Liga 1. „Câinii” sunt la doar 4 puncte de primul loc de playoffsursa: gsp.ro

Comentarii