Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Am apărat un tricou istoric - Iubim Dinamo

 






Isma Lopez, spaniolul în vârstă de 30 de ani care a plecat de la Dinamo, a oferit noi detalii în presa din Spania despre experiența de la gruparea din „Ștefan cel Mare”.


Isma Lopez a fost printre primii spanioli care au plecat de la Dinamo în această iarnă, toate acestea din cauza problemelor financiare apărute la club după venirea lui Pablo Cortacero, iar acum a oferit detalii presei din Spania despre situația din „Groapă”.


Fundașul stânga recunoaște că și-ar fi dorit să rămână în continuare în România, la Dinamo, dar faptul că oficialii echipei din „Ștefan cel Mare” nu s-au ținut de cuvânt au făcut ca Isma Lopez să se întoarcă în țara natală.


Isma Lopez, noi detalii despre experiența de la Dinamo

„A fost greu, m-am simțit bine acolo. Tot ce ni s-a promis arăta foarte bine. Fiind acolo mi-am dat seama de amploarea clubului. Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut.


E un club mare, dar încă trăiește în trecut. Proiectul pe care ni l-au vândut nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează pentru că era un loc în care aș fi petrecut timp”, a spus Isma Lopez, într-un interviu acordat pentru diariodenavarra.es.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii