Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eu şi familia mea ne simţim bine aici, voi semna - iubim Dinamo

 

Eu şi familia mea ne simţim bine aici, voi semna  - iubim Dinamo



Diego Fabbrini: ”Voi rămâne la Dinamo. Am avut mai mult de o ofertă în această iarnă”


”A fost un meci dificil. Din cauza frigului, terenul a fost îngheţat. Am avut ghinion şi suntem supăraţi, pentru că era un meci important pentru noi. Dar nu mai contează, mai avem multe meciuri în faţă. Trebuie să ne recuperăm. 


Asta nu e teren de fotbal. Am încercat să ne adaptăm şi să dăm cât mai mult. A fost un meci dificil pentru toată lumea.


Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Agentul meu, Florin Manea, a avut două discuţii cu cei de la DDB şi am ajuns la un acord. Cred că săptămâna viitoare vom semna. Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Pentru mine nu este o problemă, pentru că mă simt bine la Dinamo. Sigur, avem multe probleme, dar este important să le şi rezolvăm. Avem mari speranţe că DDB va rezolva problemele de la club şi putem începe să jucăm fotbal normal.”


Fabbrini a vorbit şi despre interesul campioanei CFR Cluj pentru el: Am avut mai mult de o ofertă. Dar probabil că vom rămâne. Am primit multe oferte şi cred că e normal în timpul perioadei de transferuri” a spus Fabbrini.



sursa: telekomsport.ro

.

Comentarii