Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Eu şi familia mea ne simţim bine aici, voi semna - iubim Dinamo

 

Eu şi familia mea ne simţim bine aici, voi semna  - iubim DinamoDiego Fabbrini: ”Voi rămâne la Dinamo. Am avut mai mult de o ofertă în această iarnă”


”A fost un meci dificil. Din cauza frigului, terenul a fost îngheţat. Am avut ghinion şi suntem supăraţi, pentru că era un meci important pentru noi. Dar nu mai contează, mai avem multe meciuri în faţă. Trebuie să ne recuperăm. 


Asta nu e teren de fotbal. Am încercat să ne adaptăm şi să dăm cât mai mult. A fost un meci dificil pentru toată lumea.


Nu am semnat încă, dar avem o înţelegere. Agentul meu, Florin Manea, a avut două discuţii cu cei de la DDB şi am ajuns la un acord. Cred că săptămâna viitoare vom semna. Eu şi familia mea ne simţim bine aici. Pentru mine nu este o problemă, pentru că mă simt bine la Dinamo. Sigur, avem multe probleme, dar este important să le şi rezolvăm. Avem mari speranţe că DDB va rezolva problemele de la club şi putem începe să jucăm fotbal normal.”


Fabbrini a vorbit şi despre interesul campioanei CFR Cluj pentru el: Am avut mai mult de o ofertă. Dar probabil că vom rămâne. Am primit multe oferte şi cred că e normal în timpul perioadei de transferuri” a spus Fabbrini.sursa: telekomsport.ro

.

Comentarii