Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Deputatul Andrei Gerea (51 de ani) se numără printre cei care și-au făcut abonament „Elite DDB”















Deputatul Andrei Gerea (51 de ani) se numără printre cei care și-au făcut abonament „Elite DDB”, virând în conturile clubului suma de 1.948 de euro. Politicianul a fost în două rânduri ministru în Cabinetele lui Victor Ponta.

Andrei Dominic Gerea, fost ministru al Economiei din partea PNL în Cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, e recunoscut drept un mare fan al „câinilor”. Acesta e crescut în cartierul Floreasca și a practicat polo la CS Dinamo, iar în ultimii ani și-a făcut deseori apariția la meciurile jucate de Dinamo pe Arena Națională.

În consecință, numele politicianului va apărea pe tricourile „câinilor” din sezonul viitor, avantaj pe care-l vor avea toți cei care au aderat la abonamentul „Elite DDB”.

26 de membri
„Elite DDB” are proiectul până acum, adică cei care au donat 1.948 de euro. S-au strâns din acest tip de donații 50.468 de euro

Andrei Gerea: „Mă așteptam la mai mult de la foști acționari sau glorii dinamoviste”

Andrei Gerea, alături de fosta atletă Gabi Szabo. Sursă foto: Facebook
În prezent la partidul Re:Start România după desprinderea de ALDE produsă în februarie, Andrei Gerea a postat zilele trecute un mesaj despre actuala situație de la Dinamo.

„Ce familie frumoasă este cea a lui Dinamo. Toată admirație pentru cei care au acționat pentru salvarea clubului, pentru păstrarea tradiției. Mă așteptam, însă, la mai mult decât declarații stufoase de la foști acționari sau glorii dinamoviste. 

Mă așteptam să vină alături de suporteri și să contribuie alături de ei! Spre rușinea acestor dinamoviști de vreme bună, au venit alături de PCH tocmai rivalii sau alți oameni fără nicio legătură cu clubul! Tot respectul pentru aceștia”, a scris Gerea pe Facebook.

Fanii lui Dinamo au preluat 10% din acțiuni de la Ionuț Negoiță
Din momentul în care au preluat 10% din acțiuni de la Ionuț Negoiță, fanii strânși în proiect au virat în mai multe rânduri bani în conturile clubului. Între timp, aceștia au declarat că au strâns și suma necesară pentru obținerea licenței.







sursa: www.gsp.ro



Comentarii