Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Deputatul Andrei Gerea (51 de ani) se numără printre cei care și-au făcut abonament „Elite DDB”Deputatul Andrei Gerea (51 de ani) se numără printre cei care și-au făcut abonament „Elite DDB”, virând în conturile clubului suma de 1.948 de euro. Politicianul a fost în două rânduri ministru în Cabinetele lui Victor Ponta.

Andrei Dominic Gerea, fost ministru al Economiei din partea PNL în Cabinetul Ponta II și fost ministru al Energiei din partea ALDE în Cabinetul Ponta IV, e recunoscut drept un mare fan al „câinilor”. Acesta e crescut în cartierul Floreasca și a practicat polo la CS Dinamo, iar în ultimii ani și-a făcut deseori apariția la meciurile jucate de Dinamo pe Arena Națională.

În consecință, numele politicianului va apărea pe tricourile „câinilor” din sezonul viitor, avantaj pe care-l vor avea toți cei care au aderat la abonamentul „Elite DDB”.

26 de membri
„Elite DDB” are proiectul până acum, adică cei care au donat 1.948 de euro. S-au strâns din acest tip de donații 50.468 de euro

Andrei Gerea: „Mă așteptam la mai mult de la foști acționari sau glorii dinamoviste”

Andrei Gerea, alături de fosta atletă Gabi Szabo. Sursă foto: Facebook
În prezent la partidul Re:Start România după desprinderea de ALDE produsă în februarie, Andrei Gerea a postat zilele trecute un mesaj despre actuala situație de la Dinamo.

„Ce familie frumoasă este cea a lui Dinamo. Toată admirație pentru cei care au acționat pentru salvarea clubului, pentru păstrarea tradiției. Mă așteptam, însă, la mai mult decât declarații stufoase de la foști acționari sau glorii dinamoviste. 

Mă așteptam să vină alături de suporteri și să contribuie alături de ei! Spre rușinea acestor dinamoviști de vreme bună, au venit alături de PCH tocmai rivalii sau alți oameni fără nicio legătură cu clubul! Tot respectul pentru aceștia”, a scris Gerea pe Facebook.

Fanii lui Dinamo au preluat 10% din acțiuni de la Ionuț Negoiță
Din momentul în care au preluat 10% din acțiuni de la Ionuț Negoiță, fanii strânși în proiect au virat în mai multe rânduri bani în conturile clubului. Între timp, aceștia au declarat că au strâns și suma necesară pentru obținerea licenței.sursa: www.gsp.roComentarii