Post Top Ad


Ioan Ovidiu Sabău: "În locul lui Dinamo, steaua se desființa de mult!”

 


Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani), fost jucător important al lui Dinamo, pune rezultatele modeste ale echipei pe seama instabilității din interiorul clubului, resimțită profund în rândul jucătorilor.


„Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea. Sunt jucători care nu mai pun pasiune, suflet. Până la urmă, e de înțeles, sunt ai nimănui. Nimeni nu le acordă atenție, se simt părăsiți. 


Nu cred că vor pica în B, totuși. Sunt echipe și mai slabe, plus că Dinamo mai are câțiva fotbaliști importanți, care ar trebui să joace doar din plăcere de-acum înainte. 


Jucătorii transferați în iarnă au venit doar pentru bani. Nu sunt crescuți de club, nu îi interesează culorile. Poate că echipa a jucat mai bine într-o perioadă în care încă se spera, când încă erau zvonuri că va prelua altcineva clubul, și au reușit într-un fel să se deconecteze de la probleme”, a declarat Sabău pentru GSP.ro.


Din păcate, părerea noastră, a foștilor jucători, nu mai contează, suntem mai puțini luați în seamă

Ioan Ovidiu Sabău


Ceea ce fac suporterii e incredibil! N-am mai văzut așa ceva pe la alte cluburi. Dacă Steaua, de exemplu, trecea printr-o astfel de situație, cred că era desființată de mult. Însă nu e suficient. Fanii își fac bine partea lor, dar mai au nevoie de un finanțator, un președinte. Oameni care lipsesc în prezent

Ioan Ovidiu Sabău
Comentarii