Post Top Ad


Amicalul salvator cu Dinamo Kiev, în pericol?!

 

Dinamo primește o lovitură neașteptată în perspectiva amicalului cu Dinamo Kiev de pe 27 martie. Testul cu formația lui Mircea Lucescu e în pericol, capitala Ucrainei urmând să intre de sâmbătă în carantină.


Kievul intră în carantină, dar roș-albii au speranța că se va juca partida, conform programului, existând posibilitatea doar de a muta amicalul de pe ”Olimpic” pe arena ”Valeri Lobanovski”;

Românii vorbiseră pentru producția meciului în țară, acum așteaptă decizii oficiale ale grupărilor.


Amicalul cu Dinamo Kiev, programat pe 27 martie, ar fi trebui să fie o sursă consistentă de venituri, însă „câinii” au aflat astăzi că meciul e în pericol: Kievul va intra în carantină începând se sâmbătă, pentru o perioadă de trei săptămâni, din cauza creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus.


Mario Nicolae, managerul „câinilor”, a ținut totuși să-i liniștească pe suporteri: „În momentul de față, amicalul se dispută!”, a transmis oficialul antepenultimei clasate din Liga 1. „Nu s-a vorbit până acum că nu mai mergem, că nu mai jucăm. Noi știm că se va juca, dar așteptăm detalii”, au transmis roș-albii.


”Oricum, trebuie să facem teste coronavirus și la dus, și la întors. Pot fi restricții ca la meciurile de Europa”, au mai zis roș-albii.


Dinamo - Dinamo Kiev, mutat pe „Valeriy Lobanovskyi”? 

Există și varianta ca amicalul să se mute pe stadionul „Valeriy Lobanovskyi”, celălalt stadion al ucrainenilor, cu o capacitate de 16.873 de locuri. Deocamdată, nu se știe ce se va întâmpla cu cei 140 de fani dinamoviști care ar fi trebuit să asiste la partidă. Cum bilanțul autorităților din Ucraina devine din ce în ce mai îngrijorător, lucrurile se pot schimba de la oră la oră.


În culise, oficialii lui Dinamo iau în calcul și disputarea meciului în România. Rămâne însă de văzut în ce măsură Dinamo Kiev se va putea deplasa la București.


Suporterii cumpără bilete pentru amicalul Dinamo - Dinamo Kiev

Inițial, meciul trebuia să se dispute pe stadionul „Olimpic” din Kiev, iar „fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru”, au anunțat liderii board-ului DDB. 


Tribunele stadionului "Olimpic" au o capacitate de 70.000 de locuri, iar bilete virtuale sunt disponibile până la nivelul maxim al arenei. Dacă partida se va disputa în regim sold out, atunci va fi pusă la bătaie și o mașină Suzuki Swift, în valoare de 11.400 euro. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.


Până miercuri seara, se vânduseră deja peste 20.000, în România și peste hotare! Banii strânși vor fi folosiți pentru plata licenței


140 de suporteri

ai "câinilor" ar trebui să facă deplasarea cu charter-ul echipei, urmând să participe inclusiv la o sesiune foto cu jucătorii sau la un dineu oficial alături de Mircea Lucescusursa: gsp.ro

Comentarii