Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii au găsit modalitatea să facă rost de banii care mai lipsesc pentru obținerea licenței

 



Suporterii au găsit modalitatea să facă rost de banii care mai lipsesc pentru obținerea licenței sportive și pentru Europa.


Roș-albii au făcut cinci sold-out-uri consecutive pe Arena Națională, prin comercializarea biletelor virtuale, acum trec granița și vor să bifeze un record internațional. S-au pus în vânzarea tichetele pentru partida amicală cu Dinamo Kiev, un meci rezolvat prin intermediul lui Răzvan și Mircea Lucescu, duel ce va fi pe 27 martie pe stadionul „Olimpic” din capitala Ucrainei. 


Dinamo vrea să obțină 400.000 de euro

În afara onoarei de a juca împotriva unei echipe ce luptă pentru trofeu în Europa League, dinamoviștii pot face rost de restul banilor pentru licență. Întrucât din comercializarea tichetelor se pot obține chiar și peste 400.000 de euro! Pentru fiecare partidă de pe Național Arena, roș-albii au câștigat aproximativ 55.000 de euro la 5 lei biletul. 


PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE


Pare un meci AMICAL, dar se va juca cu TOATE TROFEELE LUI DINAMO PE MASĂ! Este primul amical din istoria fotbalului care se joacă pe VIAȚĂ și pe MOARTE!


Un meci cât o calificare într-o competiție a EXISTENȚEI NOASTRE!


Două cluburi care au în comun numele DINAMO și numele LUCESCU.


Cumpără bilete la MECIUL SALVĂRII lui Dinamo!


https://www.bilete.ro/…/dinamo-kiev-dinamo-bucuresti-meci-…/


DINAMO KIEV - DINAMO BUCHAREST


Sâmbătă, 27 martie, 2021


Cu fiecare bilet cumpărat intri în cursa pentru un autoturism SUZUKI SWIFT!


PREȚ BILETE


Peluze: 10 lei


Tribuna a II-a: 25 lei


Tribuna 1: 50 lei


Tribuna 1 VIP si loje: 100 Lei


Fondurile strânse vor fi folosite pentru obținerea licenței și salvarea clubului.


Cu ocazia acestui eveniment vor fi acordate 49 de premii, după cum urmează:


- 12 măști DDB


- 12 eșarfe “În viața asta mai avem ceva de făcut”


- 12 tricouri branduite cu DDB


- 12 hanorace DDB


 


MARELE PREMIU - UN AUTOTURISM SUZUKI SWIFT


în valoare de 11.400€

- comunicat DDB


Liderii board-ului DDB au transmis pe internet că absolut toți banii obținuți din comercializarea biletelor vor sosi în conturile clubului din Ștefan cel Mare. „E un ajutor din partea lui Mircea Lucescu și Dinamo Kiev”, spus fanii. Dinamoviștii deja au achiziționat primele bilete, conform fotografiilor expuse în mediul online.


Totodată, având în vedere că în Ucraina se permite accesul a 30 la sută din capacitatea arenei, grupuri de dinamoviști intenționează să fie prezenți la amicalul de pe 27 martie, de la ora 21:00.



sursa: gsp.ro

Comentarii