Post Top Ad


Kamel Alouini revine la Dinamo!

 

Kamel Alouini (32 ani) revine la Dinamo în sezonul următor. Jucătorul tunisian a semnat un contract pe 2 ani cu trupa din Ștefan cel Mare.


Conducătorul de joc a mai jucat la Dinamo în perioada 2018-2020. În acest sezon, Alouini a evoluat pentru Al Nasr (Emiratele Arabe).


Cu el pe post de coordonator, Dinamo a reușit cea mai mare performanță europeană. Adică o calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după 12 meciuri fără înfrângere.


Kamel Alouini revine la Dinamo. Este al doilea transfer anunțat de clubul bucureștean

Kamel Alouini revine la Dinamo după un an de absență. În vara trecută, tunisianul a primit o ofertă de nerefuzat de la de la Al Nasr. Clubul l-a lăsat să plece și a încasat și o sumă de transfer.Acum, conducătorul de joc este gata să joace din nou pentru Dinamo.


„A fost motorul echipei noastre timp de două sezoane, 2018-2020. A fost un câine adevărat, pe teren și în afara lui. A știut întotdeauna să-și pună în valoare colegii din linia de nouă metri, în special pe Amine Bannour. Cu el pe post de coordonator, Dinamo a reușit cea mai mare performanță europeană. Calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după 12 meciuri fără înfrângere.


Când a plecat, la finele sezonului trecut, a promis că se va întoace acolo unde e sufletul lui, la Dinamo. Și s-a ținut de cuvânt!”, este descrierea pe care i-a făcut-o clubul lui Alouini, la prezentarea transferului.

Tunisianul a semnat un contract pe 2 ani cu Dinamo. Și reprezintă a doua achiziție pentru sezonul următor. Primul transfer este cel al francezului Cedric Sorhaindo, adus de la FC Barcelona. Pivotul a părăsit formația catalană după 11 sezoane.


Acum, gruparea bucureșteană se concentrează pe transferul unui inter stânga, după ce Ante Kuduz va pleca Vardar Skopje.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii