Post Top Ad


Dinamo vrea sa transfere un spaniol!

 

 Dinamo vrea să îl aducă în probe pe fundașul central Borja Gomez, 32 de ani, fotbalist cu mare experiență în La Liga. 


Dinamo s-a relansat pe pista spaniolă. Asta după ce a importat aproape o echipă întreagă la începutul „erei Cortacero”, roș-albii plătind cu greu în ultimele săptămâni banii pentru ibericii care au dat bir cu fugiții, speriați de problemele financiare ale clubului.


”Câinii” sunt în tratative pentru a transfera un fundaș central pentru finalul campionatului. Astfel, pentru început, Dinamo ar putea aduce în probe un fundaș central care a crescut la Real Madrid, este vorba de Borja Gomez, 32 de ani, care s-a despărțit la începutul lui ianuarie 2020 de East Bengal, din prima ligă indiană, echipă pregătită acum de Robbie Fowler.


Gomez a mai evoluat pentru Alcorcon, Rayo Vallecano, Karpay Lvov, Granada, Hercules Alicante, Lugo, Oviedo, Logrones, Sanse și East Bengal. Problema, similară ca la Nica, este că Borja Gomez nu a mai jucat din 2019. Nica din septembrie, spaniolul din august.


Mai există și varianta B, tot un stoper iberic, ultima dată la ȚSKA Sofia: Raul Albentosa (32 de ani). A mai jucat la Eibar, Cadiz, Huelva, La Coruna, Malaga, Gimnastic și Derby, printre altele. El are 93 de meciuri și 6 goluri în LaLiga. El s-a despărțit de sofioți în aprilie anul trecut, după ce a adunat 19 goluri pentru cea denumită ”Steaua Bulgariei”. Și la el problema este că a jucat ultima dată în decembrie 2019, de aceea de văzut pe cine vor prefera ”câinii” să aducă în probe.


31 de meciuri

a strâns Gomez în LaLiga


2 partide

a bifat Borja Gomez în Europa League, plus alte două în preliminariile acestei competițiisursa: gsp.ro


Comentarii