Post Top Ad


Fanii-finanțatori din DDB avertizează că echipa poate folosi patrimoniul doar la nivel de Liga 1

 Dinamo se află pe marginea prăpastiei. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că echipa poate folosi patrimoniul doar la nivel de Liga 1.


ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, este în Liga 4 și deține palmaresul și sigla Dinamo, dar formația din Liga 1 a primit dreptul de folosință pe perioadă nedeterminată, când a fost cumpărată de Negoiță. Fanii-finanțatori din DDB avertizează că acest drept este valabil atât timp cât clubul se află pe prima scenă. Retrogradarea ar înseamna, practic, dispariția lui Dinamo, susțin suporterii.„Câinii” sunt pe loc de baraj în acest moment. Au 27 de puncte, doar 4 peste Hermannstadt, formație aflată pe poziție retrogradabilă.


Dinamo, într-un moment critic. Comunicatul DDB

„Trebuie să luăm o decizie care ne va urmări toată viața! Am făcut tot ce este omenește posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reușit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanțe de avocați competenți, ne-am luptat cu gașca lui Cortacero și am asigurat cheltuielile curente ale clubului. 


A venit și licența! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € și am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice și avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înțeleg câinii ăștia este că Dinamo e sfâșiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat și chiar furat, ani în șir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni. 


Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis DDB. sursa: gsp.ro

Comentarii