Post Top Ad


Suporterii lui Dinamo au achitat încă o datorie pentru obținerea licenței!

 

Suporterii lui Dinamo din programul DDB au anunțat, miercuri, că au achitat încă o datorie în vederea obținerii licenței de participare în următorul sezon din Liga 1.


Suporterii lui Dinamo au achitat încă o datorie pentru obținerea licenței! De câți bani mai au nevoie

Suporterii acționari din Peluza "Cătălin Hîldan" anunță că au achitat 237.596,00 lei (aproximativ 50.000 de euro) către Isma Lopez, fundașul spaniol adus la începutul mandatului lui Pablo Cortacero, care a părăsit clubul după doar patru luni, nemulțumit fiind de problemele financiare.


Isma Lopez a jucat în 9 meciuri la Dinamo

Fundașul stânga evoluează acum în liga a treia din Spania, la Racing Santander.

Clubul Dinamo mai are de achitat aproximativ 200.000 de euro. Pentru a obține licența Dinamo trebuie să rămână fără datorii scadente la 31 decembrie 2020 sau să ajungă la înțelegeri de amânare a plăților către foștii angajați.


"Suporterii continuă lupta pentru supraviețuire! Suporteri de toate vârstele au contribuit la strângerea acestor bani pentru plata datoriilor către jucatorii aduși de spanioli

 

DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez. Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licență a mai scăzut cu încă 50.000€

 

În același timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment.

 

Suma de care mai avem nevoie pentru a obține licența a scăzut acum sub 200.000€", a transmis PCH.sursa: digisport.ro

Foto : Sport Pictures

Comentarii