Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DDB Spania a lansat mesaje către numeroase grupuri de socios din peninsulă

 



DDB Spania a lansat mesaje către numeroase grupuri de socios din peninsulă, invitându-i pe suporteri, inclusiv de la Real Madrid, Barcelona sau Atletico, să cumpere bilete virtuale la amicalul Dinamo Kiev – Dinamo București pentru a sprijini astfel salvarea „câinilor”. 

Fanii lui Dinamo inovează și se extind în tot mai multe sfere spre a capta susținere financiară pentru club. Iar cea mai nouă inițiativă se leagă de amicalul de gală cu Dinamo Kiev, care se va desfășura în Ucraina pe 27 martie sub titulatura „Meciul Salvării”. 


Tribunele stadionului "Olimpic", având o capacitate de 70.000 de locuri, vor putea fi ocupate într-un procent de 30%. Dar bilete virtuale sunt disponibile până la nivelul maxim al arenei. Iar dacă partida se va disputa în regim sold out, atunci va fi pusă la bătaie și o mașină Suzuki Swift, în valoare de 11.400 euro. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. 


Peste 20.000 tichete deja vândute pentru Dinamo Kiev - Dinamo București!

DDB Spania a lansat mesaje de susținere către numeroase grupuri oficiale de socios din țara lui Cervantes, în frunte cu Real Madrid, Barcelona și Atletico. Scopul: să îndemne suporterii respectivelor cluburi să cumpere tichetele virtuale la partida de la Kiev și să contribuie astfel la ajutorarea de la distanță a "câinilor". Până miercuri seara, se vânduseră deja peste 20.000, în România și peste hotare! Banii strânși vor fi folosiți pentru plata licenței. "Ne aflăm în toate colțurile lumii" Să vedem și principalele pasaje din scrisoarea DDB Spania către fanii peninsulari:


Dinamo are nevoie, cu relativă urgență, de încasări monetare pentru a putea termina sezonul și pentru a continua activitatea sportivă. Noi, suporterii, am reușit să ne organizăm și am obținut o poziție importantă în acționariatul clubului, aproximativ 20% din acțiuni"  


Ultimul proprietar care a venit, un spaniol, pe numele său, Pablo Manuel Fernandez Cortacero, a cumpărat clubul pentru 1€ cu promisiunea unui mare proiect, care a fost însă cea mai mare ÎNȘELĂTORIE DIN FOTBAL, în 8 luni nu a plătit nimic. Toate cheltuielile clubului sunt suportate de cei aproape 15.000 de abonați (cu sume între 48€, 1.948€ și 19.480€ pe an), vânzări de tricouri legendare ale jucătorilor (donate pentru salvarea clubului) în licitații și vânzări integrale de bilete virtuale la peste 8 meciuri consecutive" - 


Ne aflăm în toate colțurile lumii, în Spania, Italia, UK, Germania, EEUU, Franța și alte tari, iar cu toții încercăm să facem același lucru: SĂ NU LĂSĂM SĂ MOARĂ CEL MAI MARE CLUB ALB-ROȘU DIN EUROPA DE EST (18 titluri și 13 cupe câștigate în România)" "Vom avea MECIUL SALVĂRII NOASTRE, un amical, cu scopul strângerii de fonduri, care se va juca pe data de 27 martie, împotriva omologilor noștri de la Dinamo Kiev, al căror antrenor este miticul Mircea Lucescu, fost jucător și antrenor al echipei noastre și unul dintre cei mai laureați antrenori din istorie. Dacă putem vinde toate biletele ne vom apropia de obiectivul nostru" 


- Comunicat DDB


140 de suporteri

ai "câinilor" vor face deplasarea cu charter-ul echipei, urmând să participe inclusiv la o sesiune foto cu jucătorii sau la un dineu oficial alături de Mircea Lucescu



sursa: gsp.ro

Comentarii