Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Jerry Gane despre suporterii din DDB: "Nu au venit niciodată în vestiar. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club"

 





Jerry Gane (49 de ani), fostul antrenor din Ștefan cel Mare, a dezvăluit detalii din culisele relației sale cu suporterii-acționari din DDB.


Fostul colaborator al lui Cosmin Contra la Dinamo și la echipa națională, Jerry Gane a vorbit despre presiunea fanilor care l-a împins în cele din urmă să renunțe la banca tehnică a "câinilor", însă a infirmat zvonurile potrivit cărora suporterii din DDB ar fi dat năvală peste jucători în vestiar.


"Implicarea de care a dat dovadă DDB a fost extraordinară. Nu mi-au cerut ei să plec, dar am simțit presiunea suporterilor când am început să pierd 2-3 meciuri importante. Cu Astra, mai ales cu Viitorul. Dacă câștigam meciul cu FC Argeș, cred că rămâneam și pentru meciul cu Iași.


Au fost două-trei momente in iarnă când au venit (n.r.- suporterii din DDB) și au discutat cu noi, situația era gravă. Au simțit nevoia să ajute, am discutat pe teren, pe față. Am discutat afară și ne-au încurajat. Au propus acele măsuri ca să nu plece toți jucătorii. Nu au venit niciodată fără să ceară permisiunea.


În rest, am mai vorbit telefonic, ne-am mai întâlnit ocazional. Dialogul cu ei a fost corect, nu au venit niciodată în vestiar. S-a întâmplat să vină un membru DDB să ceară un tricou de-al lui Deian (n.r.- Sorescu) pe tunel, după meciul cu FCSB. Atâta tot. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club", a declarat Jerry Gane, la emisiunea Fotbal Club.



sursa: digisport.ro

Comentarii