Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Jerry Gane despre suporterii din DDB: "Nu au venit niciodată în vestiar. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club"

 

Jerry Gane (49 de ani), fostul antrenor din Ștefan cel Mare, a dezvăluit detalii din culisele relației sale cu suporterii-acționari din DDB.


Fostul colaborator al lui Cosmin Contra la Dinamo și la echipa națională, Jerry Gane a vorbit despre presiunea fanilor care l-a împins în cele din urmă să renunțe la banca tehnică a "câinilor", însă a infirmat zvonurile potrivit cărora suporterii din DDB ar fi dat năvală peste jucători în vestiar.


"Implicarea de care a dat dovadă DDB a fost extraordinară. Nu mi-au cerut ei să plec, dar am simțit presiunea suporterilor când am început să pierd 2-3 meciuri importante. Cu Astra, mai ales cu Viitorul. Dacă câștigam meciul cu FC Argeș, cred că rămâneam și pentru meciul cu Iași.


Au fost două-trei momente in iarnă când au venit (n.r.- suporterii din DDB) și au discutat cu noi, situația era gravă. Au simțit nevoia să ajute, am discutat pe teren, pe față. Am discutat afară și ne-au încurajat. Au propus acele măsuri ca să nu plece toți jucătorii. Nu au venit niciodată fără să ceară permisiunea.


În rest, am mai vorbit telefonic, ne-am mai întâlnit ocazional. Dialogul cu ei a fost corect, nu au venit niciodată în vestiar. S-a întâmplat să vină un membru DDB să ceară un tricou de-al lui Deian (n.r.- Sorescu) pe tunel, după meciul cu FCSB. Atâta tot. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club", a declarat Jerry Gane, la emisiunea Fotbal Club.sursa: digisport.ro

Comentarii