Post Top Ad


VIDEO | Jerry Gane despre suporterii din DDB: "Nu au venit niciodată în vestiar. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club"

 

Jerry Gane (49 de ani), fostul antrenor din Ștefan cel Mare, a dezvăluit detalii din culisele relației sale cu suporterii-acționari din DDB.


Fostul colaborator al lui Cosmin Contra la Dinamo și la echipa națională, Jerry Gane a vorbit despre presiunea fanilor care l-a împins în cele din urmă să renunțe la banca tehnică a "câinilor", însă a infirmat zvonurile potrivit cărora suporterii din DDB ar fi dat năvală peste jucători în vestiar.


"Implicarea de care a dat dovadă DDB a fost extraordinară. Nu mi-au cerut ei să plec, dar am simțit presiunea suporterilor când am început să pierd 2-3 meciuri importante. Cu Astra, mai ales cu Viitorul. Dacă câștigam meciul cu FC Argeș, cred că rămâneam și pentru meciul cu Iași.


Au fost două-trei momente in iarnă când au venit (n.r.- suporterii din DDB) și au discutat cu noi, situația era gravă. Au simțit nevoia să ajute, am discutat pe teren, pe față. Am discutat afară și ne-au încurajat. Au propus acele măsuri ca să nu plece toți jucătorii. Nu au venit niciodată fără să ceară permisiunea.


În rest, am mai vorbit telefonic, ne-am mai întâlnit ocazional. Dialogul cu ei a fost corect, nu au venit niciodată în vestiar. S-a întâmplat să vină un membru DDB să ceară un tricou de-al lui Deian (n.r.- Sorescu) pe tunel, după meciul cu FCSB. Atâta tot. Au tot respectul meu pentru ce fac la acest club", a declarat Jerry Gane, la emisiunea Fotbal Club.sursa: digisport.ro

Comentarii