Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mulțescu aduce 3 noutăți în echipa lui Dinamo!

 





Gheorghe Mulțescu (69 de ani), antrenorul lui Dinamo, profită de pauza provocată de meciurile internaționale pentru a pune pe picioare 3 tineri jucători utilizați foarte rar până la venirea sa, cărora vrea să le acorde mult mai multe șanse în play-out.


Mulțescu este nemulțumit de calitatea străinilor veniți în această iarnă la Dinamo. Astfel, Nepomuceno și Morsay au șanse mici să mai prindă primul „11” în perioada următoare, mai ales că experimentatul tehnician are în plan să mizeze în special pe tineri, idee promovată adesea și de fanii-acționari ai clubului.


Borcea, Bani și Măgureanu sunt printre preferații „SMURD-ului”. Cei 3 fotbaliști, toți cu profil ofensiv, au prins puține minute în actuala stagiune, fiind folosiți mai degrabă pentru a bifa regula U21.


Până la confruntarea cu CFR Cluj, programată pe 5 aprilie, Gigi Mulțescu plănuiește să-și aducă „pariurile” la un nivel optim. Oricum, pregătirea fizică va reprezenta un punct-cheie la Dinamo în aceste zile, noul „principal” al roș-albilor lăsând de înțeles că nu a primit o moștenire convenabilă.


Trebuie să completăm pregătirea, această perioadă ne-a tras înapoi. Mai multe nu vreau să spun 

Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo, după eșecul cu Poli Iași, 0-1.


Valentin Borcea

18 ani, mijlocaș ofensiv 

fotbalist crescut de Dinamo 

debut în Liga 1: 05.07.2020, Clinceni - Dinamo 1-3 

minute jucate în acest sezon de L1: 270 (9 meciuri) 



Ahmed Bani


18 ani, mijlocaș ofensiv 

fotbalist crescut de Dinamo 

debut în Liga 1: 23.02.2020, Gaz Metan - Dinamo 1-0 

minute jucate în acest sezon de L1: 374 (11 meciuri) 

media notelor GSP: 5,14



Cătălin Măgureanu


20 de ani, atacant 

a început fotbalul la Steaua, dar cea mai mare parte a junioratului și-a petrecut-o la Dinamo 

debut în Liga 1: 31.08.2020, Chindia - Dinamo 1-0 

minute jucate în acest sezon de L1: 286 (10 meciuri) 



sursa: gsp.ro

Comentarii