Post Top Ad


VIDEO | Steliano Filip: ”Preferam să fiu cel mai slab de pe teren, dar să câștigăm”

 
Steliano Filip a reușit să înscrie un gol superb pentru Dinamo, dar echipa lui Jerry Gane nu a reușit să câștige la Voluntari.


Filip, care a marcat primul său gol după ce a revenit la Dinamo, spune că ar fi preferat să nu marcheze dacă asta ar fi adus victoria echipei sale.


Steliano Filip: ”Îmi pare rău că nu am știut să gestionăm rezultatul”

„Nu ne ajută cu nimic, din păcate nu am știut să ținem de acest rezultat. Am avut 1-0, am controlat jocul. Asta este, mergem înainte. Nu (n.r. - dacă este cel mai frumos gol al său), dacă am fi câștigat era cel mai frumos. Îmi pare rău că nu am știut să gestionăm rezultatul, preferam să nu marchez, să fiu cel mai slab de pe teren, dar să câștigăm. Avem nevoie de puncte, nu de goluri frumoase”, a spus Steliano Filip.


Fundașul lui Dinamo a provocat și eliminarea lui Ivanov din repriza secundă. Bulgarul l-a luat de gât pe fundașul dinamovist și a văzut direct cartonașul roșu: ”A fost o dispută acolo. Am dat în minge și a urlat, m-am dus la el să îi spun ce i-am făcut, s-a ridicat, m-a luat de gât și asta a fost”, a explicat Filip.


Pentru Dinamo urmează meciul cu FC Argeș de pe teren propriusursa: digisport.ro

 Foto: Sport Pictures

sursa video: telekomsport.ro

Comentarii