Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Francezii, impresionați de eforturile făcute de membrii din programul DDB

 




Fanii lui Dinamo din programul DDB (Doar Dinamo București) au ajuns în atenția presei internaționale, după ce au sărit în ajutorul clubului din „Ștefan cel Mare”.


Jurnaliștii francezi de la Lagrinta.fr au scris despre implicarea suporterilor din programul „Doar Dinamo București” pentru salvarea clubului „câinilor”, iar aceștia s-au declarat impresionați de efortul depus de către ultrași.


Mai mult, francezii au explicat cum a ajuns Dinamo să aibă probleme financiare și susțin că Ionuț Negoiță, fostul patron al echipei din „Ștefan cel Mare”, a dorit cu orice preț să scape de club.


Fanii lui Dinamo, în atenția presei internaționale

„Înainte de sosirea lor, erau puțini bani la Dinamo București, dar situația financiară era destul de stabilă. Când spaniolii au venit în România în mai 2020, au prezentat un proiect grandios promițând investiții de 30 de milioane de euro pentru următorii doi ani. Desigur, toată lumea a fost foarte încântata. Ionut Negoiță (proprietarul anterior) nu a verificat cu adevărat dacă acești oameni dețineau fondurile. El a vrut să vândă clubul și l-a vândut.


La început, în primele două luni, au adus în jur de douăzeci de jucători noi, printre care și câțiva dintre ei cu salarii extravagante pentru România, între 600.000 de euro și 750.000 de euro pe an. Dar când au fost nevoiți să plătească primele salarii și facturi, s-a descoperit că totul era o minciuă, că nu au fondurile. Banii pe care i-au pus în club se reduc la aproximativ 150.000 de euro sau 200.000 de euro, atât. În septembrie, au părăsit România și s-au întors o singuă dată în decembrie, promițând să injecteze 5-10 milioane de euro într-o săptămână, dar nu s-a întâmplat nimic.


Programul DDB, care unește toți fanii dinamoviști și a fost lansat în 2018 pentru a sprijini anumite acțiuni în jurul clubului, și-a găsit un rol nou, iar suporterii au luat problema în propriile mâini pentru a asigura activitatea de zi cu zi a clubului”, noteaza jurnaliștii de la Lagrinta.fr.



sursa: prosport.ro

Comentarii