Post Top Ad


Dinamo pentru mine a rămas ceva drag, de suflet

 
Antun Palici, 32 de ani, a fost unul dintre căpitanii străini din istoria lui Dinamo, al doilea croat, după Alioșa Vojnovici. Mijlocașul central adus de Mircea Rednic în România îmbracă acum tricoul alb-violet al Argeșului, iar luni, de la ora 20:30, va fi unul dintre adversarii „câinilor”. 


Fotbalistul a lăsat o impresie bună în echipamentul roș-albilor și a fost apreciat de către suporterii echipei. Tocmai de aceea a rămas cu gândurile pozitive din relația sa cu Dinamo, cu momentele frumoase.


Dinamo - FC Argeș. Palic, apropiat de „câini”

- Antun, pregătit de meci?

- Eu sunt pregătit, dar nu știu dacă joc. (râde) Nu s-a făcut încă primul 11, nu am fost anunțați.


- Ai fost căpitan al "câinilor", ce înseamnă Dinamo pentru tine?

- Este prima oară când joc împotriva lor". Da, am rămas cu foarte multe amintiri frumoase de la Dinamo, o să mă simt bine să joc din nou pe un stadion care mie mi-e drag. (râde) Chiar dacă Național Arena e mai frumoasă, acolo, la Dinamo acasă, e o atmosferă deosebită. Dinamo pentru mine a rămas ceva drag, de suflet.


- Cum vei reacționa în cazul unui gol marcat?

- Hmmm, nu m-am gândit până acum la asta. Vreau să joc bine, să-mi ajut colegii și dacă voi marca, sincer, mă voi bucura, dar nu voi celebra.


- Ai văzut în ce situație a ajuns Dinamo?

- Fanii fac o treabă extraordinară ajutând echipa și susținând clubul să nu intre în colaps. Chiar mi-aș dori să rezolve toate problemele, iar Dinamo să ajungă din nou să se lupte la titlu ca în 2017. Îi salut cu căldură pe toți dinamoviștii, mi-ar fi plăcut să se joace cu suporteri pe stadion, derby-urile cu rivalii sunt printre cele mai frumoase momente din viața mea. Am marcat în astfel de dueluri, te simți fotbalist!


1 gol

și 2 assist-uri a adunat croatul în 13 meciuri pentru argeșenisursa: gsp.ro

Comentarii