Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo pentru mine a rămas ceva drag, de suflet

 




Antun Palici, 32 de ani, a fost unul dintre căpitanii străini din istoria lui Dinamo, al doilea croat, după Alioșa Vojnovici. Mijlocașul central adus de Mircea Rednic în România îmbracă acum tricoul alb-violet al Argeșului, iar luni, de la ora 20:30, va fi unul dintre adversarii „câinilor”. 


Fotbalistul a lăsat o impresie bună în echipamentul roș-albilor și a fost apreciat de către suporterii echipei. Tocmai de aceea a rămas cu gândurile pozitive din relația sa cu Dinamo, cu momentele frumoase.


Dinamo - FC Argeș. Palic, apropiat de „câini”

- Antun, pregătit de meci?

- Eu sunt pregătit, dar nu știu dacă joc. (râde) Nu s-a făcut încă primul 11, nu am fost anunțați.


- Ai fost căpitan al "câinilor", ce înseamnă Dinamo pentru tine?

- Este prima oară când joc împotriva lor". Da, am rămas cu foarte multe amintiri frumoase de la Dinamo, o să mă simt bine să joc din nou pe un stadion care mie mi-e drag. (râde) Chiar dacă Național Arena e mai frumoasă, acolo, la Dinamo acasă, e o atmosferă deosebită. Dinamo pentru mine a rămas ceva drag, de suflet.


- Cum vei reacționa în cazul unui gol marcat?

- Hmmm, nu m-am gândit până acum la asta. Vreau să joc bine, să-mi ajut colegii și dacă voi marca, sincer, mă voi bucura, dar nu voi celebra.


- Ai văzut în ce situație a ajuns Dinamo?

- Fanii fac o treabă extraordinară ajutând echipa și susținând clubul să nu intre în colaps. Chiar mi-aș dori să rezolve toate problemele, iar Dinamo să ajungă din nou să se lupte la titlu ca în 2017. Îi salut cu căldură pe toți dinamoviștii, mi-ar fi plăcut să se joace cu suporteri pe stadion, derby-urile cu rivalii sunt printre cele mai frumoase momente din viața mea. Am marcat în astfel de dueluri, te simți fotbalist!


1 gol

și 2 assist-uri a adunat croatul în 13 meciuri pentru argeșeni



sursa: gsp.ro

Comentarii