Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dario Bonetti, chemat de urgență la Dinamo!

 


Fanii din „DDB Italia” cer instalarea lui Dario Bonetti în funcția de director tehnic la Dinamo.



La finalul anului trecut, Dario Bonetti, un apropiat de-ai Peluzei Cătălin Hîldan, a fost prezent în România, numele său fiind vehiculat pentru preluarea unei funcții în club. Italianul chiar a asistat la unele antrenamente de la Săftica, însă, pentru moment, a rămas doar consultant al DDB pe teme sportive. 


Astăzi, suporterii reuniți în proiectul „DDB”, mai exact cei din filiala Italia, au publicat o scrisoare deschisă, în care solicită numirea lui Bonetti în Ștefan cel Mare.


DDB Italia: „Avem nevoie de Dario Bonetti ca director tehnic” 

Numele lui s-a tot vehiculat în ultima vreme. Eu unul, după aventura de la Liberec, am rămas cu o amintire de neuitat. Să poți sa motivezi o echipă care era cât pe ce să-și ia bătaie de la proprii suporteri e o misiune imposibilă. Asta spune mult despre capacitatea unui om de a schimba atitudinea unor jucători. Din câte am auzit, el chiar și-ar fi exprimat dorința de a ajuta, dar ori nu a fost înțeles, ori nu a fost băgat în seamă. Acum, dacă n-a fost înțeles pot trece peste, dar că noi nu-l băgăm în seamă, asta mi se pare o greșeală, mai ales în periada asta de declin în care se află echipa. Din punctul meu de vedere Bonetti ar fi în momentul ăsta salvarea de la retrogradare. Am mai spus la începutul sezonului ca nu trebuie să visăm la cai verzi pe pereți.


Financiar, avem puterea să salvăm echipa, o facem chiar în momentul ăsta și o facem surprinzător de bine. Sportiv, e altă mâncare de pește, aici trebuie implicați oameni care chiar se pricep la asta. Nea Gigi este și va fi mândria noastră, dar și el are nevoie de ajutor. Bonetti ar fi soluția la îndemână din toate punctele de vedere, că oricum asta căutăm de vreo doi ani. Impreuna cu nea Gigi sau cu oricare alt antrenor. De ce nu reușim să vedem diamantul din curtea noastră și căutăm cărbuni prin alte curți? Dario Bonetti poate fi directorul tehnic de care avem nevoie. 


Bonetti este cunoscut ca o mână de fier. Este singurul oficial al lui Dinamo care a avut curajul să interzică intrarea lui Giovanni Becali la Săftica. Alături de Lupescu și Dănciulescu, Dario este unul dintre cei care au crezut de la început în proiectul DDB. S-a înscris înainte ca Programul să devină o forță. Alte legende ale clubului s-au alăturat de-abia după ce au văzut că DDB este în stare să salveze clubul. Dario a cumpărat mereu bilete virtuale la meciuri. Nu știu mulți oameni de fotbal care să fi făcut asta, atât de constant. Nu e român, dar e dinamovist. 


Nu a crescut la Dinamo, dar nu ne-a trădat niciodată. Ultimele trofee importante ale clubului au fost câștigate cu el: Cupa României și Supercupa. Sunt multe alte nume care ar putea fi propuse pentru poziția de director tehnic. Unele dintre ele, chiar mai de răsunet decât Dario Bonetti. Dar în timp ce toți ceilalți ne refuză, noi îl refuzăm pe Bonetti. Lucru cu atât mai absurd, cu cât omul nu are nicio pretenție financiară ieșită din comun. Vrea să ne ajute. Până nu e prea târziu, acceptăm acest ajutor? 

- DDB Italia


Dario Bonetti, două mandate la Dinamo

Bonetti a venit prima oară la Dinamo în 2009, fiind antrenorul „Miracolului de la Liberec”. A plecat însă la doar câteva luni după acea calificare. A revenit în 2012, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, an în care a avut cele mai importante realizări, câștigarea Cupei și Supercupei alături de „câini”. 


Cele două trofee câștigate n-au fost de ajuns pentru continuitate în sezonul 2012-2013. După un început de sezon catastrofal, Dorinel Munteanu i-a luat locul.


sursa: gsp.ro

Comentarii