Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meciul salvării pentru Dinamo

 




Dinamo trage tare fiindcă se apropie finalul sezonului regulat, când se împart banii din drepturile TV, iar o clasare mai bună înseamnă cel puțin 100.000 de euro în plus.


Se încheie sezonul regulat, iar conform grilei de plată din drepturile TV și a locului din clasament dinamoviștii ar urma să încaseze în cursul lui aprilie aproximativ 300.000 de euro. Doar că o clasare mai bună, realizabilă, în ultimele patru runde ar aduce un surplus de 100.000 de euro, cel puțin! 

Până la finalul lunii, când Dinamo mai are de strâns aproximativ 700.000 de euro pentru licența sportivă și europeană, și clubul din Ștefan cel Mare va primi 50.000 de euro, un acont din drepturile TV. Este o cerință a cluburilor din Liga 1, o înțelegere cu LPF, fiindcă este luna în care trebuie rezolvate licențele.

"Câinii" se bazează să strângă suma rămasă pentru licență din comercializarea tichetelor virtuale pentru amicalul cu Dinamo Kiev de pe 27 martie, pe stadionul "Olimpic". "Meciul salvării, dacă reușim să vindem biletele, licența e asigurată, pentru că avem soluții pentru a ajunge la suma necesară", au transmis ieri cei din DDB, anunțând că s-au vândut deja 13.000 din cele 75.000 de bilete.



sursa: gsp.ro

Comentarii