Post Top Ad


Meciul salvării pentru Dinamo

 
Dinamo trage tare fiindcă se apropie finalul sezonului regulat, când se împart banii din drepturile TV, iar o clasare mai bună înseamnă cel puțin 100.000 de euro în plus.


Se încheie sezonul regulat, iar conform grilei de plată din drepturile TV și a locului din clasament dinamoviștii ar urma să încaseze în cursul lui aprilie aproximativ 300.000 de euro. Doar că o clasare mai bună, realizabilă, în ultimele patru runde ar aduce un surplus de 100.000 de euro, cel puțin! 

Până la finalul lunii, când Dinamo mai are de strâns aproximativ 700.000 de euro pentru licența sportivă și europeană, și clubul din Ștefan cel Mare va primi 50.000 de euro, un acont din drepturile TV. Este o cerință a cluburilor din Liga 1, o înțelegere cu LPF, fiindcă este luna în care trebuie rezolvate licențele.

"Câinii" se bazează să strângă suma rămasă pentru licență din comercializarea tichetelor virtuale pentru amicalul cu Dinamo Kiev de pe 27 martie, pe stadionul "Olimpic". "Meciul salvării, dacă reușim să vindem biletele, licența e asigurată, pentru că avem soluții pentru a ajunge la suma necesară", au transmis ieri cei din DDB, anunțând că s-au vândut deja 13.000 din cele 75.000 de bilete.sursa: gsp.ro

Comentarii