Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Team managerul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcut de „câini” în această iarnă

 



Team managerul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcut de „câini” în această iarnă.

Oficialul formație roș-albe l-a analizat pe suedezul Jonathan Morsay (23 de ani) și a încercat să explice de ce extrema împrumutată de la Chievo nu s-a impus la Dinamo. 


„Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduși. Și era și problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Și toată lumea te refuza, toți spuneau că Dinamo nu plătește și se spun doar minciuni.


Din țară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi și nu puteai plăti. Așa am ajuns la cei patru jucători aduși. 


Morsay e contestat, da... Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informații. Gane a vorbit cu Mogoș la Chievo și a luat informații despre Morsay, despre viața extrasportivă și despre cum se antrenează. Am primit referințe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde și cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproșa,


Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo”, a spus Mario Nicolae.


7 meciuri

are Morsay la Dinamo. Nu a dat niciun gol și nicio pasă de gol



sursa: gsp.ro

sursa foto: telekomsport.ro


Comentarii