Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






VIDEO | Eşanu: "Trebuie să lucrăm un pic la psihic, să nu mai începem aşa"

 




Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un succes pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, cu scorul de 3-1.


Formaţia din Liga 2 a început foarte bine partida şi a avut trei ocazii mari în primele 15 minute, dar ”câinii” au revenit prin două reuşite superbe semnate de Paul Anton, care a fost de departe jucătorul partidei. În actul secund, Bejan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în timp ce Dunărea a înscris golul de onoare prin Fotescu, care a punctat direct din lovitură liberă, după o gravă eroare a lui Eşanu.


”Din păcate începem slab meciul, mă bucur că am reuşit să nu primim gol. În multe meciuri am început de la 1-0, 2-0, azi mă bucur că am reuşit să nu primim gol şi ne-am revenit. Vorbim, încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic, să nu mai începem aşa. Este principalul nostru obiectiv acum, pentru că şansele la playoff sunt foarte mici”, declarat Eşanu, la finalul partidei.


sursa video:  inregistrat de noi de pe  Digi Sport 1

sursa text, foto: looksport.ro

Comentarii