Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A venit decizia Tribunalului: cererile lui Pablo Cortacero au fost respinse!

 






Pablo Cortacero a intentat proces suporterilor acționari de la Dinamo, pe care i-a acuzat că i-au înlăturat abuziv și ilegal din funcții pe el, fost președinte al Consiliului de Administrație, și pe Alex Couto, director general până în decembrie, însă justiția nu i-a dat dreptate.


În urma procesului care a avut loc joi, la care Pablo Cortacero nici măcar nu s-a prezentat, Tribunalul București a decis că cererea spaniolului, acționar majoritar al clubului Dinamo, este neîntemeiată.


Tribunalul București a respins cererea lui Pablo Cortacero

”Respinge cererile de intervenţie formulate, ca neîntemeiate”, se arată în decizia Tribunalului.


Pablo Cortacero are, totuși, posibilitatea să conteste, decizia, în termen de 30 de zile.


Decizia instanței îl menține pe Constantin Eftimescu în funcțiile de președinte al Consiliului de Administrație, cu drept de semnătură, și de director general al clubului Dinamo.


Pentru Dinamo, locul 14 în Liga 1, urmează, după asigurarea continuității la nivel administrativ, meciul cu Poli Iași, primul de la revenirea pe banca tehnică a lui Gigi Mulțescu, înlocuitorul lui Ionel Gane. Duelul Copou se va disputa sâmbătă, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.



sursa: digisport.ro

Comentarii

  1. Bravo cred ca este o decizie care trebuie sa mearga mai departe si sa-l inlature de la conducere .Eu nu prea inteleg ce se intinpla si imi pare rau de toare aiurelile .Desi sunt un dinamovist de 70 de ani si tin cu aceasta echipa din 1948 anul in care m-am nascut si eu si clubul,asi fi fericit sa se reglementeze treaba si sa putem veni si noi la meciuri ,nu numai la fotbal.Va urez succes in tot ce intreprindeti pentru binele Clubului Hai Dinamo.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu