Post Top Ad


Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo, Emil Ursu nu înseamnă nimic!

 

PCH a emis un comunicat dur după acuzațiile lui Emil Ursu (57 de ani), fost antrenor la Dinamo 2.


CONTEXT: Emil Ursu, fost antrenor la „satelitul” lui Dinamo, susține că a demisionat de la cârma echipei după ce ar fi fost forțat de DDB să îl folosească pe Cătălin Hîldan jr. la Dinamo 2: „Am primit foarte multe amenințări pe telefon. Nu e în regulă, de ce să am stresul ăsta?”

Cătălin Hîldan jr. (17 ani), nepotul regretatului simbol al lui Dinamo, a fost selectat în lotul pentru meciul amical cu Dinamo Kiev, de sâmbătă, 27 martie. 

Fanii-acționari din PCH susțin că Ursu a încercat să îi „frângă aripile” lui Cătălin Hîldan jr., precum ar fi făcut-o și în cazul altor 8 juniori, care ar fi părăsit clubul din cauza lui. Pe deasupra, îl acuză pe acesta de incompetență și spun că lipsa de valoarea este singurul motiv pentru care Ursu nu mai este antrenorul de la Dinamo 2.


PCH, replică dură pentru Emil Ursu

Azi dimineață, în timp ce juniorul Hîldan își prezenta pașaportul la îmbarcare pentru zborul de Kiev, fostul lui antrenor, Emil Ursu, era prezent într-o emisiune, în care încerca să explice cum s-a străduit să frângă aripile acestui jucător și a altor 8 juniori care au părăsit clubul din cauza lui. 


A făcut niște declarații cu dedicație, chiar într-un astfel de moment, pentru că știe prea bine că pentru noi ”Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”, dar Emil Ursu nu înseamnă nimic.


Singurul motiv pentru care nu mai este antrenor la Dinamo este INCOMPETENȚA. Asta este cuvântul pentru cineva care preia un centru de copii și juniori, cu echipe aflate pe locul 1 și le duce de la locul 7 în jos. De mult ar fi trebuit să simplifice decorul și să ne lase, dar singura care i-a spus că a venit momentul să plimbe ursu a fost lipsa de valoare.


Prin septembrie le spunea colaboratorilor din club: ”Gata cu DDB-ul și cu suporterii. Vin spaniolii și scăpăm de DDB. De-acum noi conducem, spaniolii și gloriile” Care glorii, Ursule? Păi glorie este un Lucescu, care încearcă să salveze în timp ce tu ne sapi. Glorii sunt Pîrcălab, Mulțescu, Dinu, Cheran, Dudu, Țețe, Dragnea, Ando, Rednic, Petre, Orac, Oneață. Tu n-ai jucat în viața ta la Dinamo. Cum să te autointitulezi ”glorie”!!? 


Ca un drept la replică, în timpul zoborului către Kiev, suporterii care au sacrificat câte 1000€ pentru a fi cu echipa și a contribui la fondul pentru licență, au aplaudat și au scandat minute în șir numele lui Cătălin Hîldan.

- Facebook @ Peluza Catalin Hildan - Dinamo


sursa: gsp.ro


Comentarii