Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo trebuie să achite încă o datorie!

 



Fanii lui Dinamo fac tot posibilul pentru a strânge bani ca să plătească restanțele financiare ale clubului, dar continuă să apară datorii. Cea mai nouă, către Mihai Popescu.


Roș-albii mai au de strâns câteva sute de mii de euro ca să obțină licența sportivă și europeană, fiindcă Dinamo speră să obțină Cupa României, după o pauză de 9 ani, și să ajungă din nou în cupele continentale, după o pauză de 4 ani. Bucureștenii au de rezolvat, de închis situațiile financiare ale diverșilor foști angajați, până la finele lunii martie


Dinamo, datorie către Mihai Popescu

Printre ele și de achitat salariile restante în cazul unui fotbalist, Mihai Popescu, care a îmbrăcat tricoul „câinilor", iar acum joacă în Scoția, la Heart of Midlothian. Comisiile federale i-au dat dreptate fundașului de 27 de ani, care până acum a acceptat să aștepte până la încasarea restanțelor.


Stoperul a transmis către Dinamo că așteaptă restanțele, mai are de primit două salarii și jumătate. Suma nu este una mare, până în 10.000 de euro potrivit informațiilor din club, și ar trebui să-i parvină zilele viitoare ca să se închidă și situația sa, mai ales că figurează pe datoriile din 2020.


Totodată, Dinamo mai are două cazuri pe rol la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, spețele fiind din nou analizate în ședința de miercurea viitoare. Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au solicitat încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare restante, iar forul federal a amânat pronunțarea la data de 10 martie.


69 de meciuri

a adunat Mihai Popescu la Dinamo, reușind și 5 goluri


sursa: gsp.ro

Comentarii