Post Top Ad


Dinamo trebuie să achite încă o datorie!

 Fanii lui Dinamo fac tot posibilul pentru a strânge bani ca să plătească restanțele financiare ale clubului, dar continuă să apară datorii. Cea mai nouă, către Mihai Popescu.


Roș-albii mai au de strâns câteva sute de mii de euro ca să obțină licența sportivă și europeană, fiindcă Dinamo speră să obțină Cupa României, după o pauză de 9 ani, și să ajungă din nou în cupele continentale, după o pauză de 4 ani. Bucureștenii au de rezolvat, de închis situațiile financiare ale diverșilor foști angajați, până la finele lunii martie


Dinamo, datorie către Mihai Popescu

Printre ele și de achitat salariile restante în cazul unui fotbalist, Mihai Popescu, care a îmbrăcat tricoul „câinilor", iar acum joacă în Scoția, la Heart of Midlothian. Comisiile federale i-au dat dreptate fundașului de 27 de ani, care până acum a acceptat să aștepte până la încasarea restanțelor.


Stoperul a transmis către Dinamo că așteaptă restanțele, mai are de primit două salarii și jumătate. Suma nu este una mare, până în 10.000 de euro potrivit informațiilor din club, și ar trebui să-i parvină zilele viitoare ca să se închidă și situația sa, mai ales că figurează pe datoriile din 2020.


Totodată, Dinamo mai are două cazuri pe rol la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF, spețele fiind din nou analizate în ședința de miercurea viitoare. Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu au solicitat încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare restante, iar forul federal a amânat pronunțarea la data de 10 martie.


69 de meciuri

a adunat Mihai Popescu la Dinamo, reușind și 5 goluri


sursa: gsp.ro

Comentarii