Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Magaye Gueye, prins dopat la derby-ul Dinamo - FCSB! ANAD a înștiințat toate forurile

 





Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. 


ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Fotbalistul ar fi fost prins în urma controlului efectuat la derby-ul Dinamo - FCSB din Cupa României. Agenția Națională Antidoping nu a făcut public numele jucătorului. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba de atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța descoperită este cocaina. 


Magaye Gueye, dopat în Dinamo - FCSB

Dinamo și-a făcut cu mâna ei la meciul din Cupă. Fanii-finanțatori din DDB au insistat zile la rând pentru efectuarea unui control antidoping la derby-ul cu FCSB. Aceștia sugerau o condiție fizică în afara normalității, adusă de preparatorul fizic Thomas Neubert. 


Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo

Magaye Gueye nu iese pentru prima dată în decor de la venirea la Dinamo. În mandatul lui Cosmin Contra, vârful a refuzat să joace, acuzând o stare depresivă. Câteva luni mai târziu a fost surprins în ipostaze incedente, altături de două fotomodele. 


Sosit în toamnă, Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții.



sursa: gsp.ro

Comentarii