Post Top Ad


Magaye Gueye, prins dopat la derby-ul Dinamo - FCSB! ANAD a înștiințat toate forurile

 

Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. 


ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. Fotbalistul ar fi fost prins în urma controlului efectuat la derby-ul Dinamo - FCSB din Cupa României. Agenția Națională Antidoping nu a făcut public numele jucătorului. Din informațiile Gazetei, confirmate de oficialii clubului din Ștefan cel Mare, este vorba de atacantul Magaye Gueye. Tot din informațiile GSP, substanța descoperită este cocaina. 


Magaye Gueye, dopat în Dinamo - FCSB

Dinamo și-a făcut cu mâna ei la meciul din Cupă. Fanii-finanțatori din DDB au insistat zile la rând pentru efectuarea unui control antidoping la derby-ul cu FCSB. Aceștia sugerau o condiție fizică în afara normalității, adusă de preparatorul fizic Thomas Neubert. 


Magaye Gueye, omul-problemă de la Dinamo

Magaye Gueye nu iese pentru prima dată în decor de la venirea la Dinamo. În mandatul lui Cosmin Contra, vârful a refuzat să joace, acuzând o stare depresivă. Câteva luni mai târziu a fost surprins în ipostaze incedente, altături de două fotomodele. 


Sosit în toamnă, Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții.sursa: gsp.ro

Comentarii