Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Eșanu, convocat la Euro U21 după două luni ca titular în poarta lui Dinamo

 





Mihai Eșanu (22 de ani) este singurul jucător de la Dinamo convocat de Adrian Mutu la Campionatul European U21 din Ungaria și Slovenia.


După ce Rene Hinojo și Tomas Mejias au plecat din ”Ștefan cel Mare” din cauza problemelor financiare de la club, Eșanu a devenit titular incontestabil în poarta ”roș-albilor” și a reușit să îl impresioneze pe Mutu. Dinamovistul va fi al treilea portar din lotul naționalei U21, după Andrei Vlad de la FCSB și Marian Aioani de la Chindia.

Eșanu a debutat în poarta lui Dinamo în luna august a anului trecut, într-un meci cu Chindia Târgoviște, pierdut cu 1-0. Cosmin Contra, pe atunci antrenorul ”câinilor”, a apelat la serviciile sale după ce Cătălin Straton s-a accidentat.

De atunci, portarul de 1,88m a mai strâns 13 meciuri în poarta lui Dinamo.


Eșanu, singurul dinamovist convocat pentru Euro U21: ”Este un băiat cu foarte mari calități, bun simț și un caracter frumos”
Mario Nicolae se bucură pentru convocarea lui Eșanu la lotul național de tineret și speră ca acesta să facă, la un moment dat, pasul și la prima reprezentativă.

„Mihai merita din plin acestă convocare. Sunt sigur că va fi un câștig pentru naționala U21. Sperăm că de acum încolo va fi o prezență constanta la lot și că va face pasul și spre naționala mare. Este un băiat cu foarte mari calități, bun simț și un caracter frumos.

Îl felicit pe Jerry Gane pentru că a crezut în el, i-a acordat continuitate și încredere. Felicitări și lui Cătălin Multescu, cel care îl antrenează zi de zi și care are un aport important în evoluția lui Mihai”, a spus Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru Digi Sport.



sursa: digisport.ro

Comentarii