Post Top Ad


„SMURD-ul” a oferit primele declarații după revenire

 

„SMURD-ul” a oferit primele declarații după revenirea la formația alb-roșie și spune că situația de acum este mai grea decât cea din vară, când l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea.


„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.


Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat.


În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a declarat Gigi Mulțescu. 


Alături de Gigi Mulțescu va reveni la echipă și preparatorul fizic George Neagu, plecat în urmă cu o lună de la Astra. Cei doi au lucrat la Dinamo și în precedentul mandat al antrenorului.sursa: gsp.ro

Comentarii