Post Top Ad


Marian Iuhasz preferă să o ajute pe Dinamo cu sume importante de bani fără să-și facă reclamă

 Dinamo are mari probleme în continuare, dar unul dintre cei care au sărit în ajutorul fanilor în ultimii ani este un nume mai puțin cunoscut: Marian Iuhasz. Acesta este omul de afaceri care l-a convins pe Gigi Mulțescu să revină la Dinamo, după cum de altfel a recunoscut și tehnicianul, iar ProSport i-a făcut portretul celui care s-a implicat în „Ștefan cel Mare” de pe vremea lui Ionuț Negoiță.


Marian Iuhasz preferă să o ajute pe Dinamo cu sume importante de bani fără să-și facă reclamă, am aflat că omul de afaceri este sponsor al „câinilor” de o bună bucată de timp, fiind înscris și în Program DDB, alături de alte mii de suporteri.


Spre deosebire de Pablo Cortacero, Iuhasz nu duce lipsă de bani și este un om cu o reputație foarte bună, mai ales că a creat o companie de mare succes, Delta Glass, care de două decenii produce ferestre, balustrade și alte elemente de construcție, din sticlă.


Cine este misteriosul Marian Iuhasz, omul care l-a convins pe Gigi Mulțescu să revină la Dinamo: „Un câine adevărat, așa cum nu e Cortacero! E sponsor de câțiva ani!”

Deși în ultimele zile au fost discuții în contradictoriu între Marian Iuhasz și alți membri DDB, acesta a ajutat din nou clubul, chiar dacă n-a făcut-o financiar, de această dată. Iuhasz a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi Mulțescu pentru a reveni la Dinamo.


„Marian Iuhasz este un mare dinamovist, un mare câine, așa cum nu e Cortacero! Dânsul a ajutat mult clubul în ultimul timp, este nelipsit și de la meciurile de handbal. E foarte apropiat de jucători, de suporteri și n-ar trebui să vă surprindă că s-a implicat în revenirea domnului Mulțescu.


Atât domnul Marian, cât și fiul dânsului, Cătălin, s-au înscris în Program DDB, în varianta Elite. După ce am început această campanie cu bilete virtuale, cei doi au cumpărat foarte multe bilete în zona VIP, dar au fost din nou foarte discreți, n-au dorit să se laude cu asta”, au mărturisit surse din apropierea clubului Dinamo, pentru ProSport.


Marian Iuhasz a plătit 100.000 de lei pentru restanțele angajaților de la Dinamo și acum l-a readus pe Gigi Mulțescu

Înainte de Crăciun, Marian Iuhasz a făcut un gest superb și i-a ajutat pe fanii care încearcă să țină pe Dinamo în viață, omul de afaceri având o relație apropiată cu mulți dintre aceștia.


Concret, Iuhasz a oferit 100.000 de lei pentru restanțele angajaților de la Dinamo. La vremea respectivă, fanii au anunțat că suma a fost donată de un membru DDB pe care nu l-au numit, la dorința acestuia.


După plecarea lui Ionel Gane, Iuhasz a ieșit din nou în evidență și l-a convins pe Gigi Mulțescu să revină la Dinamo. Deși a ezitat în prima fază, experimentatul tehnician a dezvăluit la Digi Sport cine l-a sunat pentru a scoate echipa din colaps.


Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.


„Am fost apelat de unul dintre conducători, nu de la DDB. De unul dintre patroni, de domnul Iuhas. Mi-a spus să dau răspunsul a doua zi. Nu puteam să pun condiții, să vedem dacă merge treaba”, a spus Mulțescu.sursa: prosport.ro

Comentarii