Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Doliu în Ștefan cel Mare! A murit Constantin David „Flencea”, dublu campion cu Dinamo

 Constantin David „Flencea”, campion cu Dinamo la începutul anilor '60, a încetat din viață vineri, la vârsta de 79 de ani. Fosta extremă a „câinilor” se infectase cu COVID-19 și a murit la spital. 


„A făcut Covid, l-am dus la spital la Municipal, iar acolo... E teribil! Nu pot să concep că s-a dus, viața nu ne iartă. Avea stimulator cardiac, îi scăzuse tensiunea, riscam să-l pierdem din acel moment. Regimul de înmormântare a fost strict, o întreagă zăpăceală. 


L-am înmormântat în aceeași zi, în sac, nici nu mai vreau să vorbesc despre asta. Mulțumim tuturor celor care nu l-au uitat și aveți grijă de dumneavoastră”, a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor fratele fostului dinamovist, și el cadru medical, Dan David.


Am aflat cu consternare azi, de la fratele lui, m-a lăsat fără grai.... Dumnezeu să-l odihnească! Vă rog, aveți grijă de voi. Și eu mă simt tare singur, mi-e tot mai greu. Să vă bucurați de fiecare clipă pe care o aveti - Mircea Stoenescu, fost jucător Dinamo.sursa: gsp.ro

Comentarii