Post Top Ad


Ante Puljic: „Ne cerem scuze”

 
Ante Puljic (33 de ani), căpitanul lui Dinamo, a transmis un mesaj suporterilor, din carantină, fiind depistat cu coronavirus în Croația, urmând a repeta testul luni.


Ante Puljic: „Ne cerem scuze”

„Ca să fiu sincer, ultima perioadă a fost tare grea, proastă, negativă pentru noi toți. Iar noi, jucătorii, merităm toate criticile. Îmi asum și eu și-mi cer scuze public suporterilor. Nu știu dacă-i încălzește cu ceva, dar simt nevoia s-o spun. Mă întrebi de retrogradare. În primul rând, nu știu ce să răspund. 


Nu cred... Eu spun că nu vom retrograda, că nu merităm, dar dacă nu vom schimba ceva în bine în meciurile următoare și vom continua să jucăm cum am făcut-o în ultima vreme, atunci vom avea toate problemele din lume. Eu sunt de felul meu optimist și sper să parcurgem această situație mai repede că deja e îngrozitor”, a declarat Puljic. 


Am învățat la Dinamo că un «câine roșu» reușește să treacă și peste momentele negative, nu e doar soare, sunt și furtuni. Ne trebuie un declic, să bifăm o victorie, care să ne dea energie, să schimbăm istoria.


Am fost testat pozitiv chiar înainte de a pleca din Croația spre România. În rest, sunt bine. Până acum, nu am avut simptome. Chiar n-am nimic până în momentul în care vorbesc cu tine. După 7 zile va trebuie să repet testul, adică luni, iar dacă totul va fi OK, atunci mă voi întoarce la București. Eu sunt OK, familia este OK, vă doresc și vouă sănătate.

- Ante Puljic, Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii