Post Top Ad


Ricardo Grigore, aproape de un transfer în Serie A

 Ricardo Grigore, fundașul central de 21 de ani al lui Dinamo, ar fi fost aproape de un transfer important, în Serie A, la Cagliari.Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, a dezvăluit că părțile erau înțelese în proporție de ”80-90%”, dar totul a căzut din cauza pandemiei. De asemenea, Gabi Răduță a anunțat că și Geani Crețu, un alt tânăr crescut în ”Ștefan cel Mare”, a fost dorit în Rusia, dar clubul Dinamo a refuzat oferta.


Ricardo Grigore, aproape de transferul carierei, în Serie A

”Ricardo Grigore și Geani Crețu au fost puști amărâți, din părinți simpli. Geani Crețu a avut o ofertă concretă din Rusia și nu i s-a dat drumul.


Ricardo Grigore, dacă nu intervenea pandemia, pleca la Cagliari. Era transferat în proporție de 80-90% în Serie A”, a declarat Gabi Răduță, la Prosport Live.


În locul lui Ricardo Grigore, în vara anului trecut la Cagliari a ajuns un alt român, Răzvan Marin. Mijlocașul central, devenit jucător esențial la mijlocul formației italiene, a fost împrumutat de la Ajax, cu obligație de transfer definitiv, pentru 10.000.000 de euro.


Rămas la Dinamo, Ricardo Grigore s-a confruntat, la fel ca întreg lotul și staff-ul tehnic și administrativ, cu probleme financiare, rămase și după venirea noului acționar majoritar Pablo Cortacero.Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro


Comentarii