Post Top Ad


Anunțul care le dă speranțe fanilor: "La finalul lunii martie s-ar putea semna un contract cu un om de afaceri turc"

 
Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a avut o intervenție și a vorbit despre situația financiară de la club.

Oficialul „câinilor” le-a dat o veste bună fanilor, spunând că la finalul lunii martie s-ar putea semna un contract cu un om de afaceri turc, cu care s-a negociat și în finalul lui 2020.


„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situația pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani.


Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.


A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract”, a spus Radu Birlică la GSP LIVE.


Cine e Abdullah Kigili

În iarna lui 2020, Dinamo a negociat un contract de sponsorizare cu omul de afaceri turc Abdullah Kigili, 77 de ani.


Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia. 


Afaceristul de 77 de ani este vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. A mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Turcul a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din țara sa, în toamna 1997.sursa: gsp.ro

Comentarii