Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pablo Cortacero nu și-a făcut apariția la tribunal!

 



UPDATE 11:17 În ciuda absenței lui Pablo Cortacero, completul de judecători ar trebui să ofere astăzi o soluție în speța de la Dinamo. Motivul? Organigrama Consiliului de Administrație e unul dintre punctele importante în dosarul de licențiere.


UPDATE 10:41 Fanii îl așteaptă în zadar pe Pablo Cortacero în fața Tribunalului București. Afaceristul iberic ar urma să-și facă apariția în România abia săptămâna viitoare. Suporterii au scris un mesaj în care l-au amenințat pe spaniol: „Am crezut în tine... Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP Cortazero”. Apoi, fanii „câinilor” au început să părăsească zona.


Nimeni nu știe în acest moment unde se află Cortacero. Și fostul său avocat are probleme cu el, l-ar fi dat în judecată pentru că nu l-a plătit.



sursa: gsp.ro

Comentarii