Post Top Ad


Ionuț Lupescu: "Mai devreme sau mai târziu, o să mă întorc să ajut şi Dinamo"

 

Ionuţ Lupescu a dezvăluit că a primit o ofertă din România, dar contractul pe care îl are cu Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită l-a obligat să o refuze. Fostul oficial UEFA susţine că suporterii din programul DDB i-au propus funcţia de preşedinte.


Ionuţ Lupescu este în prezent director tehnic al Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită, dar a primit propunerea de a reveni în România. Cei din programul DDB i-au făcut o ofertă pentru funcţia de preşedinte, însă Lupescu s-a văzut nevoit să o refuze. Totuşi, şi-a declarat sprijinul pentru suporterii care încearcă să o salveze pe Dinamo.


”Mai devreme sau mai târziu, o să mă întorc să ajut şi Dinamo, dacă oamenii o să-şi dorească acest lucru. Aşa cum am vorbit şi cu suporterii sau cei care conduc programul... acum 2-3 ani au venit la mine şi mi-au propus să fiu preşedintele programului lor. Le-am zis că eu nu pot, dar Cristi Hîldan sau Marius Niculae, care sunt în ţară, ar putea să ajute foarte mult.


Până la urmă s-au hotărât cu Cristi Hîldan şi board-ul care este. Şi mă tot tatonează, o dată la 6-7 luni mă sună cineva, care... Deocamdată am contract, sunt aici, dar important este să găsească o soluţie... Mi-aş dori un program în care Dinamo să fie 100% al suporterilor”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.sursa: telekomsport.ro

Comentarii