Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






„Câinii” vor testa un atacant sârb, născut în Elveția

 



Dinamo încearcă să găsească soluții care să dinamizeze atacul echipei lui Gigi Mulțescu. În condițiile în care ofensiva „câinilor” este la pământ, iar echipa a reușit doar două goluri și două puncte în ultimele 8 etape. Primul transfer ar putea fi Nemanja Petrovic.


„Câinii” vor testa un atacant sârb, născut în Elveția, Nemanja Petrovic, care a bifat o selecție la selecționata U15 a țării sale.


fotbalistul de 23 de ani urmează să fie verificat de staff-ul lui Gigi Mulțescu în următoarea perioadă, pentru a vedea dacă se impune transferul. Jucătorul s-a despărțit anul trecut, în vară, de Linth (liga a 4-a din Elveția). 


Fotbalistul a evoluat doar în ligile inferioare din Țara Cantoanelor. A crescut la FC Zurich, unde a jucat la toate grupele de juniori, apoi a fost la Seefeld, BSC Old Boys, Altach (Austria), United Zurich și Linth.


Petrovic începe la Dinamo II

Oficialii dinamoviști au transmis că sârbo-elvețianul va fi testat, la început, în cadrul antrenamentelor de la Dinamo II, echipa de liga a treia, apoi se va decide ce vor face cu Petrovic.


De asemenea, pe același algoritm, a fost adus în urmă cu două luni și Giani Stere, vârf de atac care s-a antrenat până la urmă sub comanda lui Ionel Gane, ulterior ajungând să debuteze în tricoul primei formații în meciurile oficiale.


Nemanja a plecat din Elveția în această dimineață și va ajunge de mâine la antrenamente.


Este un fotbalist care se va antrena cu echipa a doua și, în funcție de referințele avute, vedem dacă se va antrena apoi și cu prima formație. Urmând, apoi, să se ia o decizie în privința lui 

- Mario Nicolae, manager sportiv, pentru GSP.ro

Comentarii

  1. Măi Niculaetu esti cu toate doagele la cap,liga a IV a Elveția,c el puțin Anglia,Germania,Liga a II a Franta,Spania,Portugalia !Chiar ca ești de tot râsul! Dă-ți demisia!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu