Post Top Ad


Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”

 Bogdan Bălănescu este numărul unu la FC Voluntari după ce a demisionat de la Dinamo în noiembrie. Chiar și așa, Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”. Oficialul îi ghidează pas cu pas pe dinamoviști și îi organizează când vine vorba de plățile care se fac din banii adunați de DDB.


„Am plecat de la Dinamo plângând”, a dezvăluit Bogdan Bălănescu.


Fostul director general al „câinilor” și-a dat demisia din Ștefan cel Mare în noiembrie 2020, după ce a intrat în conflict cu țeparii spanioli conduși de Pablo Cortacero și Dorin Șerdean. Imediat după demisie, Bălănescu a ajuns în Ilfov! Acesta a fost convins de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, să preia conducerea echipei FC Voluntari, în rol de director general.


Acesta i-a refuzat pe suporteri, dar le-a făcut o promisiune: „Aș veni pe jos înapoi la Dinamo, dar mi-am dat cuvântul oamenilor de la Voluntari și nu pot să trec peste asta. Nu pot să îmi bat joc de cei de aici. Oricum, am să vă ajut cu tot ce pot. Telefonul meu este mereu deschis. Sunați-mă cu orice problemă aveți și vedem cum facem să o rezolvăm”. sursa: prosport.ro

Comentarii