Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”

 



Bogdan Bălănescu este numărul unu la FC Voluntari după ce a demisionat de la Dinamo în noiembrie. Chiar și așa, Bogdan lucrează din umbră la dosarul de licențiere al „câinilor”. Oficialul îi ghidează pas cu pas pe dinamoviști și îi organizează când vine vorba de plățile care se fac din banii adunați de DDB.


„Am plecat de la Dinamo plângând”, a dezvăluit Bogdan Bălănescu.


Fostul director general al „câinilor” și-a dat demisia din Ștefan cel Mare în noiembrie 2020, după ce a intrat în conflict cu țeparii spanioli conduși de Pablo Cortacero și Dorin Șerdean. Imediat după demisie, Bălănescu a ajuns în Ilfov! Acesta a fost convins de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, să preia conducerea echipei FC Voluntari, în rol de director general.


Acesta i-a refuzat pe suporteri, dar le-a făcut o promisiune: „Aș veni pe jos înapoi la Dinamo, dar mi-am dat cuvântul oamenilor de la Voluntari și nu pot să trec peste asta. Nu pot să îmi bat joc de cei de aici. Oricum, am să vă ajut cu tot ce pot. Telefonul meu este mereu deschis. Sunați-mă cu orice problemă aveți și vedem cum facem să o rezolvăm”. 



sursa: prosport.ro

Comentarii