Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Care este identitatea sponsorului care a dat 100.000 de euro lui Dinamo

 


Astfel că playsport.ro a aflat identitatea sponsorului ce a decis să acorde această imână de ajutor și să implice, activ, în obținerea acestei licențe. Dezideratul este pentru dinamoviști sinonim cu salvarea de la faliment! Astfel, conform surselor Playtech, este vorba de o persoană juridică, și anume firma Unibet, principalul brandul de pe pieptul elevilor lui Gheorghe Mulțescu.


În anul 2018, Unibet a înlocuit Orange -vechiul partener comercial al roș-albilor, încă din anul 2007-, în postura de sponsor principal al lui Dinamo. Potrivit Gsp.ro, operatorul de jocuri de noroc la distanță (online) a semnat un contract pe trei ani, care valoreză 350.000 de euro stagional. Plus bonusuri de performanță ce ar fi putut ridica participarea financiară, anual, până la suma de 600.000 de euro. La început, Unibet a fost sponsor secundar al „câinilor”.





Comentarii