Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vești îmbucurătoare pentru Dinamo! „Câinii” sunt aproape de a lua licența!

 





Dinamo a oferit motive de îngrijorare fanilor nu doar din punct de vedere sportiv, ci și în demersul pentru obținerea licenței pentru Liga 1.


Pentru că Dinamo a moștenit datorii uriașe de la Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, suporterii s-au mobilizat, au strâns bani și au plătit o parte dintre acestea.

De asemenea, suporterii dinamoviști au demarat în mediul online o campanie pentru strângerea sumei necesare pentru obținerea licenței pentru Liga 1.


În urmă cu o lună, DDB anunța că a reușit să scadă datoriile de la peste 1.2 milioane de euro la 800 de mii de euro.


În prezent, Dinamo ar mai avea datorii de 130 de mii de euro și această evoluție a fost posibilă doar suporterilor, vânzării de bilete virtuale și abonaților în programul DDB.


Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat care este situația datoriilor din „Ștefan cel Mare”.


„Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes. Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”, a spus Emilian Hulubei, potrivit Fanatik.


Pe lângă datoriile către Cosmin Contra și Javi Reyes, Dinamo mai trebuie să achite câte cinci salarii pentru Ionel Augustin, antrenor al echipei U17, și Gică Mihali, antrenor la U19.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii