Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






500 sau 1.000 de euro pentru a merge alături de echipă la amicalul de la Kiev

 


Fanii lui Dinamo continuă lupta contracronometru pentru a face rost de banii necesari obținerii licenței.


Astfel, în perspectiva meciului amical cu Dinamo Kiev de pe 27 martie, suporterii din proiectul DDB s-au gândit la o nouă soluție pentru a atrage fonduri. Contracost, 140 de suporteri pot însoți echipa în avionul care o va duce pe Dinamo la Kiev. Mai mult, aceștia pot urmări duelul de gală cu echipa lui Mircea Lucescu de pe stadion. 


Fanii lui Dinamo pot participa la un dineu cu Mircea Lucescu

„Prețurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiți pentru obținerea licenței”, au spus reprezentații proiectului.


Fanii pun la bătaie două tipuri de oferte pentru deplasarea de la Kiev. Una dintre ele costă 500 de euro, iar cea de-a doua nu mai puțin de 1.000 de euro, variantă care include zbor alături de echipă, două nopți de cazare, un dineu oficial cu Mircea Lucescu, o sesiune foto cu fotbaliștii și Mircea Lucescu, bilet de meci și transfer cu autocarul.


Anunțul DDB către fanii lui Dinamo: „Vino cu echipa la meciul salvării”

Anunțul DDB către fanii lui Dinamo: „Vino cu echipa le meciul salvării”


VINO CU ECHIPA LA MECIUL SALVĂRII! 


Am rezervat un charter cu care se vor deplasa jucătorii, staff-ul tehnic și 140 de suporteri care vor vedea meciul de pe stadion, vor vizita frumoasa capitală a Ucrainei și vor putea participa la un dineu oficial cu Mircea Lucescu. Plecarea va avea loc vineri, 26 martie, ora 10.00 (ora 08.00 - întalnirea la Aeroprt Otopeni) Întoarcerea va fi duminică, 28 martie, ora 17.00 (ora 15.00 întalnirea la Aeroport din Kiev) 


Dacă dorești să participi, trebuie să știi că facem acest lucru pentru a strânge alți bani pentru SALVAREA CLUBULUI. Prețurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiți pentru obținerea licenței. Iată cele două variante de preț: 


Pachet Suporter DDB - 500 euro, include - zbor charter cu echipa, dus-intors; - 2 nopti cazare la hotel de 4*, in camera twin, cu mic dejun inclus; (aici puteți vedea hotelul: https://www.rixwell.com/en/hotels/rixwell-skyloft-kiev-hotel) - sesiune foto oficială cu jucătorii; - bilet meci; - transferuri cu autocarul. 


Pachet Elite DDB - 1.000 euro, include - zbor charter cu echipa, dus intors; - 2 nopti cazare la hotel de 5*, în cameră single, cu mic dejun inclus; (vom reveni cu detalii despre hotel) - Dineu oficial cu Mircea Lucescu; - sesiune foto oficială cu jucătorii și cu Mircea Lucescu; - bilet meci; - transferuri cu autocarul. 


Plata se face în contul Asociației PCH. La detalii plată scrieți ”Donație KIEV” La îmbarcare, fiecare pasager trebuie să prezinte un test covid negativ efectuat cu maxim 48 de ore înainte de îmbarcare. Ar fi o bucurie pentru noi să te cunoaștem personal cu ocazia acestei deplasări. După cum vezi, căutăm toate căile posibile pentru a rezolva problema licenței. Ne-am fi dorit să putem merge cu toți suporterii în această deplasare, dar numărul de locuri este limitat - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan.



sursa: gsp.ro

Comentarii