Post Top Ad


Conducerea lui Dinamo a lămurit soarta lui Ionel Gane

 
Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre soarta antrenorului Jerry Gane.După meciul pierdut categoric cu Viitorul, fanii-acționari au publicat un sondaj pe un grup intern pentru a afla opinia suporterilor în legătură cu o posibilă schimbare de antrenor. Oficialul dinamovist spune că Gane, fostul secund al lui Cosmin Contra, beneficiază în continuare de încrederea conducerii.


Mario Nicolae: ”Jerry are toată susținerea”

„Chiar nu s-a pus problema de schimbarea antrenorului, Jerry are parte de toată susținerea mea și a DDB-ului și a celor care sunt foarte apropiați de echipă. În ultimele zile, să știți că nu am identificat că ar fi o problemă a staff-ului tehnic. Avem nevoie de un rezultat pozitiv mâine, am discutat și cu băieții.


Au venit faorte multe greutăți pentru Dinamo în timp scurt. Noi nu am putut să ne întâlnim foarte mult în pauza de iarnă, meciurile au fost foarte dese. La nivel de organizare, clubul Dinamo a suferit foarte mult. Nu o spun ca pe o scuză, dar rezultatele au întârziat să apară, chiar dacă au alternat foarte mult.


Nu am avut o constanță. Au fost jucători suspendați, accidentați, și acum să știți că nu stăm foarte bine. S-ar putea pentru meciul de la Voluntari sau pentru meciul de mâine să fie ceva probleme medicale. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem”, a spus Mario Nicolae, la Liga DigiSport.sursa: digisport.ro

Comentarii