Post Top Ad


Ricardo Grigore nu mai vrea sa plece de la Dinamo

 FC Voluntari şi Dinamo au termiant la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei XVI din Casa Liga 1. ”Câinii” au avut o primă parte excelentă de meci şi au deschis scorul prin Steliano Filip, dar au cedat treptat iniţiativa, iar Betancor a restabilit egalitatea, în startul actului secund.


La finalul partidei, Ricardo Grigore a dat asigurări fanilor că nu are de gând să plece de la echipă, după ce şi-a depus memoriu pentru a fi liber de contract, decizie care l-a scos pentru câteva meciuri din echipă.


„Am făcut o repriză bună, am început-o bine şi pe a doua, dar o neatenţie ne-a costat, apoi am încercat să punem presiune şi să marcăm golul 2, dar n-am reuşit. Am venit cu moralul bun după meciul cu Călăraşi, dar n-am putut să luăm cele trei puncte şi rămânem pe loc. Dacă reuşeşti două victorii, eşti acolo sus, altfel cobori. Cred că se va rezolva problema cu memoriul meu. Cred că nu din cauza asta n-am apărut în echipă. Nu am putut reintra după ce am fost accidentat, mi-a venit şansa şi sper să nu mai ies din echipă”, a explicat Grigore.sursa: looksport.ro

Comentarii